Kitől és mitől fél Orbán?

0

Egy esetleges Timmermans EP vezette uniótól tart legjobban Orbán.
Hogy miért?
Mert Timmermans balliberális, akit Orbán legjobban elutasít, és ő az, aki a legnagyobb kritikusa Orbánnak.
Timmermans elnöklése esetén, nagy valószínűséggel Orbán rengeteg ostorcsapást kaphat, sőt még forrás megvonás is szóba jöhet.
Ez esetben viszont az oligarchák nem jutnak elég pénzhez, és nem tudják fenntartani a működésükhöz szükséges életvitel szerű lopást. Amennyiben a források elapadnak, a pusztán uniós pénzből működő, gazdagodó újdonsült milliárdosok nem fogják tudni támogatni a rezsimet ami könnyen az összeomlás szélére sodorhatja a rendszert. Ezesetben félő, hogy ez kihat a politikai erőviszonyokra is ami elsodorhatja az egész eddigi felépített rendszert.
Tehát, ezért fél Orbán, ezért nem akarja, hogy Timmermans elnöklésével induljon útjára következő uniós ciklus, mert ez könnyen a végét jelentheti.
H M

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!