Kitiltották az Echo-TV t a parlamentből.

0

Az Echo-TV munkatársát kitiltották a parlamentből.

A Képviselő Irodaház menzáján ebédelő MSZP-s Ujhelyi Istvánt fotózta le titokban az Echo TV munkatársa pár nappal ezelőtt. Ez ellenkezik a parlamenti szabályokkal, ezért kitiltották a tévé munkatársát hónapokra a Parlamentből.

Az Echo TV munkatársára is lesújtott Kövér László házelnök rendelkezéseinek szigora. Az Országházban ugyanis csak a kijelölt helyen lehet felvételt készíteni, márpedig a parlamenti menza nem tartozik e terültek közé, így az MSZP-s Ujhelyi István menzán történő lefotózása szabályellenes volt.

Az Országgyűlés sajtófőnöke ezért kitiltotta az Echo TV munkatársát az Országházból és az Országgyűlés helyiségeiből a tavaszi ülésszak végéig. Az erről szóló tájékoztatást Ujhelyi István közölte a Facebook-oldalán, ő tett ugyanis bejelentést az incidensről.

https://index.hu/belfold/2019/01/18/kitiltottak_a_menzan_fotozo_echotv-st_a_parlamentbol/


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!