Kitilthatják Orbánékat Amerikából.

Fontolóra veszik amerikában, hogy kitiltsák Orbán Viktort és szűkebb ismeretség körét.

Radványi Miklós, a Frontiers of Freedom alelnöke és egyben a kezdeményezés szervezője azt mondta, hogy minden bizonnyal teljes körű vizsgálat indul a Magnitsky-törvény keretében.

Ezen jogszabály alkalmas lehet arra, hogy felhatalmazza az elnököt, hogy megtagadja a vízum kiadását és befagyassza a vagyonát annak, aki súlyosan megsérti az emberi jogokat vagy korrupciós ügybe keveredik.

Radványi Miklós szerint még soha nem fordult elő, hogy egy ország vezetését célzottan jelentsék. Ha a bejelentést megalapozottnak találják az amerikai hatóságok, akkor az nyilvános lesz – a miniszterelnökön kívül a veje, a felesége, a testvére, felcsúti jó barátja, Mészáros Lőrinc, valamint Lázár János, Rogán Antal, a legfőbb ügyész és a jegybankelnök kerülne tiltólistára – írja a  https://hirtv.hu

Kapcsolódó cikkek

Orbán pénzt kunyerál a híveitől!

H Miklós

Rendkívüli: Megszavazta a Fidesz-KDNP a köznevelési törvény módosítását – lehet kedves szülők utcára vonulni!

O.L.K.T.

Dobrev Klára szerint Orbán a populisták közé való

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!