Kiss-Rigó felavatta a közpénzből, 14 milliárdért épült stadionját!

Meleg fogadtatásban részesült a szegedi egyházmegye futballstadionjának felavatásán tartott gálán Placido Domingo, de azért a taps nem volt olyan lelkes, mint vasárnap Salzburgban.

Mint emlékezetes, az énekest azzal vádolják, hogy az elmúlt években 9 nőt molesztált. Erről az énekes most – írásban – azt közölte, hogy az állítások igencsak zavaróak és pontatlanok. Ő maga azt hitte, hogy ami részéről történt, abba beleegyeztek az érintettek – írja a The Washington Post cikkét szemléző nepszava.hu.

A jelentés hozzáteszi, hogy a MeToo mozgalom nem igazán tudott kibontakozni Magyarországon, ahol vezető politikusok bírálatokat váltottak ki, mivel nyilatkozataikat a nők megalázásaként lehetett értékelni.

A kormánymédia pedig a mostani koncert kapcsán többnyire nem is említette meg a vádakat.

Az ellenzéki média inkább arra hívja fel a figyelmet, hogy 14 milliárd forintnyi közpénzből épült meg a szegedi sportközpont. A tulajdonos a helyi egyházmegye, amelynek vezetője, Kiss-Rigó László püspök Orbán Viktor politikájának odaadó híve, ideértve a bevándorlás heves elutasítását.

 

Kapcsolódó cikkek

Fidesz szókincs

O.L.K.T.

Toroczkai Légiója és a Betyár Sereg megfenyegette a törökszentmiklósi romákat, akkik gyermekeiket menekítik otthonukból!

O.L.K.T.

Der Standard: Orbán, Salvini, Hitler!

O.L.K.T.