Kiskorú veszélyeztetés miatt fel kell jelenteni a fideszeseket!

0

Jobbikos Varga-Damm Andrea szerint az a szülő, nagyszülő vagy családtag bárhol meglátja vagy megtudja, hogy a gyermekét fideszes politikusok biódíszletként használják a választási kampányra, azt rögtön büntetőfeljelentés útján jelentsék fel a Rendőrségen! Ne használjanak fel gyermekeket a kampányban a kormánypárti politikusok – szólította fel a fideszes vagy Fidesz közeli független politikusokat a Jobbik képviselőjelöltje. Varga-Damm Andrea hangsúlyozta:

“szülői hozzájárulás nélkül jogszabályellenes ilyen célokra kiskorúakról készült felvételeket közzétenni!!!”

Pár napja a honvédelmi miniszter tartott előadást egy újbudai óvoda gyerekeinek az intézmény homlokzatának hőszigeteléséről, decemberben pedig a csepregi polgármester térdeltetett óvodásokat a hideg aszfalton, amikor a település felújított főutcáját adták át. Januárban szakadó hóban és fagypont alatti hőmérsékletben új óvoda alapkőletételén a 3–6 éves gyerekeknek vigyázzban állva kellett végighallgatniuk Ovádi Pétert, a Fidesz választókerületi elnökét. Majd ismét tegnap Vlasich Krisztián a Facebook-oldalának tanúsága szerint aztán táncra is perdült a csepregi gyerekekkel, akik boldogan adták arcukat a mosolygós fényképekhez is -mondta el a veszprémi Jobbikos képviselő.

Szakértőket fogunk bevonni, hogy a gyerekekre az elmúlt időszakbéli, különböző félelmet gerjesztő tevékenységek általánosságban milyen negatív hatást váltottak ki. Mert ezt úgy hívják, hogy kiskorú veszélyeztetése. Reményeim szerint a pszichológusok igenis megmutatják, hogy ez a gyerekek számára milyen veszélyes volt. Feljelentést teszünk mindazok ellen, akik ezeket a reklámokat létrehozták – jelentette ki Varga-Damm.

 

(OLKT/MTI)