“Kirángatták a kocsijából és lelőtték”

0

Elolvastam a keresztények, kurdok és arabok egyesítésén dolgozó fegyvertelen szír politikusnő, Hevrin Khalaf interneten fellelhető boncolási jegyzőkönyvét.

Az, hogy “kirángatták a kocsijából és lelőtték”, egy aranyos, kedves, cuki megfogalmazás a valósághoz képest. Az alábbi sorokat ajánlom Szíjjártó Péter és a vele együtt Törökország lába nyomát csókkal hintők figyelmébe.

“A fentiekből arra a következtetésre jutottunk, hogy a nőt egy kemény tárggyal fejbevágták, amely töréshez vezetett. A jobb lába alsó részét szintén egy kemény tárggyal ütötték, amely két csont töréséhez vezetett. A lába hátsó részét éles eszközökkel vágták.

A hajánál fogva a földön húzták, amitől a hajas fejbőr leszakadt a koponyáról. Ezek után 40-75 centiméter távolságból, jobbról előröl fejbe lőtték, majd a földön fekvő testre további lövéseket adtak le.”

A látleletet nem fordítom, mert én is majdnem elhánytam magamat a pontos orvosi leírástól.

Gyilkosságban és kínzásban ne tegyen bűnpártolóvá senki. Köpök azokra, akik ezt bármivel relativizálják, magyar vagy bármilyen más nemzeti érdeknek nevezik.

Ez nem terrorizmus elleni harc. Ez a terrorizmus.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!