Király Gábor volt válogatott kapus a Fidesz színeiben indul az önkormányzati választásokon!

Király Gábort kérte fel a Fidesz, hogy párt színeiben induljon a szombathelyi polgármester-választáson – tudta meg a 24.hu.

A felkérés tényét Király környezetében is megerősítették a portálnak, de úgy tudják végleges döntés még egyik oldalról sem született.

Király, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusa kevesebb mint egy hónapja jelentette be visszavonulását.

A 24.hu emlékeztet rá, hogy a szombathelyi Fidesz hosszú ideje igyekszik megtalálni a megfelelő jelöltet az őszi önkormányzati választásra, miután Hende Csaba, az Orbán-kormány korábbi honvédelmi minisztere, a helyi Fidesz irányítója kiábrándult a polgármesteri posztot 2010 óta betöltő Puskás Tivadarból.

A városi politika azt követően vált izgalmassá, hogy a Fidesz elveszítette közgyűlési többségét, miután a Pro Savaria Egyesület képviselő Molnár Miklós alpolgármester a túlóratörvény megszavazása után átpártolt a kormányoldaltól az ellenzékhez.

Szombathelyen az immáron közgyűlési többség birtokában lévő ellenzék közösen indul az önkormányzati választáson, polgármesterjelöltjük az MSZP-s Nemény András.

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

“Magyarország nem a kilakoltatott emberek országa…” (Orbán Viktor) VIDEÓ

O.L.K.T.

Belső utasítást kaptak a fideszesek!

H Miklós

Egy kérdés!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!