Kilakoltatás várt erre az idős kecskeméti férfira, de ő inkább a halálba ugrott..

Szombaton a reggeli órákban egy ember lezuhant egy panelház hatodik emeletéről Kecskeméten, a Március 15. utcában. Azonnal életét vesztette – írja a Baon.hu. A lap információi szerint közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, ami alapján valószínűsíthető, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.
A szomszédok is megszólaltak az ügyben, és azt mondták, hogy egy jóravaló férfi lakott ott, de a svájci frank hitelét még forintosítva sem tudta fizetni, mivel nem volt annyi bevétele, mint amennyit a bank követelt tőle havonta.
Annak idején felvett 4 millió forintot, az évek alatt közel 6-ot fizetett vissza, és még mindig tartozott 8-al a banknak, hiába írt ügyvédi kérelmeket az önkormányzatnak illetve a kormánynak, azok meg sem hallgatták őt vagy különböző hárító indokokkal elutasították az ügyét. Mivel nem tudta fizetni, így kilakoltatás várt rá, amit a férfi nem tudott feldolgozni..

Hány ember fogja még a halált választani ebben a kilátástalan országban? Rendkívül elszomorító, és tehetetlen az ember.. Senki nem segít, és csak bele rúgnak egyet abba, aki a földön van.

Kapcsolódó cikkek

Orbán szerint csak Magyarországon van sajtószabadság

O.L.K.T.

Korrupciós jelentést? Minek!

O.L.K.T.

Deutsch Tamás undorító módon beszólt az épp az utcán tüntető emberekre!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról!

Sikeresen feliratkoztál!