Kikotyogta G. Fodor, hogy a Fidesz áll a Jobbikos ÁSZ büntetés mögött!

0

G. Fodor Gábor annyira cinikus fideszes, hogy már rég nem érzi úgy, hogy hazudnia kell. Most épp arról a nyilvánvaló tényről beszélt nyilvánosan, hogy a Fidesz hatással van a függetlennek mondott Állami Számvevőszék működésére.

G. Fodor Gábor annyira cinikus fideszes, hogy már rég nem érzi úgy, hogy hazudnia kell. Most épp arról a nyilvánvaló tényről beszélt nyilvánosan, hogy a Fidesz hatással van a függetlennek mondott Állami Számvevőszék működésére. G. Fodor Gáborra, a 888.hu arcára, a Századvég Alapítvány stratégiai igazgatójára Mészáros Lőrinc felújított tévéjében, az Echo TV Angard című műsorában tört rá tegnap este az igazságkényszer – most a Jobbikra kirótt 660 milliós büntetéssel kapcsolatban.
Korábban egyébként már elismerte, a polgári Magyarország csak egy politikai termék volt, nem olyan rég pedig azt, hogy a Sorosozással ugyanaz volt a célja a Fidesznek, mint a rezsicsökkentéssel.
A műsorban pedig arról beszélt G. Fodor Gábor, hogy úgy hallotta, a “Fidesz abban gondolkodik, hogy a választások után kelljen kifizetni ezt az összeget a Jobbiknak”
Akiben tehát eddig bármilyen kétség felmerült azzal kapcsolatban, hogy a korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Domokos László által vezette Állami Számvevőszék valóban magától döntött úgy, hogy 4 hónappal a választások előtt anyagilag megsemmisíti a legerősebb ellenzéki pártot, annak itt a bizonyíték, hogy igaza volt.
Ha a Fidesznek úgy tartja a szándéka, hogy meg kell büntetni a Jobbikot, akkor az ÁSZ elküldi a 660 millió forintos csekket, ám ha Orbán Viktor megijed attól, hogy szinte az egész ország össze fog a Jobbik elindulásáért, akkor elgondolkodnak a Lendvay utcában azon, hogy a büntetést a választások után kelljen csak megfizetni.
Ha már Lendvay utca: pénteken a Jobbik mindenkit szeretettel vár a Fidesz székháza elé, aki szerint égő az, amit Orbán Viktor a magyar jogállamisággal művel.

 

(OLKT)