Kidobta a riportert a szabolcsi polgármester, mert el akarták számoltatni, hogy miért masszázsra és Oravecz Nórára költötték a felzárkóztatásra szánt pénzeket! (Videó)

Gávavencsellőn forgatott a Hír TV stábja, mert kiderült, a település meglehetősen furcsa dolgokra használta fel a szegregáció felszámolására kapott pénzt.

135 millió forintos támogatást kapott a szabolcsi Gávavencsellő az Európai Uniótól társadalmi felzárkóztatásra. A HírTV Célpont című műsorának stábja felfedezte, hogy az összeget olyan furcsaságokra költötték, mint például:

farsangi buli

masszázs

biorezonancia mérés

Oravecz Nóra előadás

A pénzt az előírás szerint a hátrányos helyzetűek mosási, tisztálkodási és főzési lehetőségeinek megteremtésére kellett volna költeni. A riporter bejutott Vojtó Mihályné gávavencsellői polgármester irodájába, de a falu első embere érdemi válaszadás helyett egy idő a kérdezőt és a tévécsatornát kezdte sértegetni. A polgármester asszony azt állította, az uniós projekt elemei gond nélkül átcsúsztak a 2015-ös ellenőrzésen. Ezt viszont cáfolja a Hír TV birtokába jutott dokumentum, mely szerint az uniós szervek 12 millió forint visszafizetésére kötelezték az 4000 fős falu önkormányzatát.

 

A Videó itt tekinthető meg.: https://www.youtube.com/watch?v=ubu_MnBJEnQ

 

(Hír TV)

Kapcsolódó cikkek

Összeharácsolt számokkal utazott Orbán Brüsszelbe! Hülyének nézi őket…de téved.

Rubóczki Tamás

Nevelj gyűlölve gyereket!

O.L.K.T.

Hamarosan tiltja a törvény a segítségnyújtást

O.L.K.T.