KIDERÜLT: SOROS ÁLL ORBÁN MÖGÖTT!

0

Fideszes testvéreim, végre összeállt a kép! Soros György utasítja kezdetektől Orbán Viktort arra, hogy vérlázítón vezesse az országot! Stadionok építésével, külföldi focicsapatok vételével, templomok építésével, lówellness-szel hergelje a népet. Soros célja, hogy Orbán tüntetéseket, zavargásokat, dühödt elégedetlenséget váltson ki. Így lezuhan a forint árfolyama, Soros pedig megveszi az összeset.
Nem lesz forint!
És Soros fillérekért megveszi az egész országot.
Mondjuk ki végre nyíltan:
ORBÁN SOROS LEGFŐBB ÜGYNÖKE!
Ennek leplezését szolgálják Orbán kampányai Soros ellen. Ezért hirdeti a kormány, hogy Soros áll minden tüntetés mögött!
Pedig valójában Orbán áll, és ő mögötte Soros!
Eddig tökéletesen működött az álca.
De csak EDDIG.
Kiderült az is, hogy Mészáros Lőrinc vagyonát Soros adta, nem pedig Orbán lopta. Soros ezzel is zsarolja Orbánt! Azt híreszteltette el, hogy Orbán harácsol Lölő neve alatt! Orbán megpróbált tavaly kibújni Soros béklyójából, erre Soros tovább növelte Mészáros vagyonát, immár a leggazdagabb magyarrá tette, hogy Orbán még gyanúsabb harácsoló legyen. Orbán kénytelen volt engedni a zsarolásnak, már csak azért is, mert Soros azzal fenyegeti: visszazáratja Grazba, ha nem engedelmeskedik neki.
Nyíljon fel a szemetek! Sorosék a szemetek! Mindenkinek joga van tudni az igazságot:
NEM ORBÁN A GECI, HANEM SOROS!
Követeljük, hogy Soros vegye vissza Mészáros Gázszere Lölőtől vagyonát, és ne zsarolja többé Orbán Viktort!
Szabadságot Orbán Viktornak! Engedjék el Soros György karvalytőkéjének karmai, hogy végre jól vezethesse hazánkat, és ne kényszerüljön geci lenni!
(Képünkön Soros telefonon utasítja a vívódó Orbán Viktort a 400 túlóra bevezettetésére.)

(Na, ezzel kéne agyagyabugyálni a fidecisták, cöfik eszit. Amilyen hülyék, van remény, hogy a mag kikel. Hadd gondolkodjanak akkorát, hogy füstöljön a fejük. Aki tudja, csempéssze fideszista oldalra. Garantálom, hogy sokat fog röhögni a reakciókon! )

Forrás:

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!