Ki is telepített be migránsokat?

Talán ezt kellene a magyar emberekben tudatosítani. A Fidesz -jó pénzért–közel 20 ezer külföldinek–köztük bűnözőknek– adott el letelepedési kötvényt, akik ezzel uniós útlevelet is kaptak.

A FIDESZ-KÖZELI, EGY KIVÉTELÉVEL OFFSHORE HELYSZÍNEKEN BEJEGYZETT KÖZVETÍTŐ CÉGEK MOSTANI ÁRFOLYAMON SZÁMÍTVA 162 MILLIÁRD FORINTOT TETTEK ZSEBRE AZ ORBÁN-KORMÁNY TÖMEGES BEVÁNDORLÁSI PROGRAMJÁNAK KÖSZÖNHETŐEN.

A letelepedési programból az állam nem profitált, sőt a túl magas kamatok miatt több milliárd forintot bukott, a Transparency International tanulmánya szerint konkrétan legalább 21 milliárdot bukott az állam a letelepedési kötvényeken. Az egész programon csak és kizárólag a Fidesz-közeli közvetítő cégek nyertek.

Budácsik Lajos/facebook

Kapcsolódó cikkek

Majka beszólt a rendszernek: Jó érzésű ember nem szavaz a Fideszre

O.L.K.T.

Lendvai Ildikó úgy megküldte Takaró Mihályt, hogy az csillagokat fog látni hónapokig!

O.L.K.T.

Pálffy Ilona élő adásban égett szénné! (Videó)

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!