Ki hazudik?

Budaházy György egy Mi Hazánkos rendezvényen a következőt mondta:”Most ugye az van,hogy a Fidesz megint szeretne egy olyan pártot,aki ezt a közeget azért mégiscsak összefogja, stb. És akivel szót tud érteni, és így erre adódik a Torooczkaiék által megalapított Mi Hazánk,amit azért lássuk be, hogy a Fidesz segít.Tehát ad neki médiát.Persze meg lehet mondani, hogy neki is jó, mert a Jobbikot…persze, a Jobbikot le kell rombolni.De azért mégiscsak ad neki,és ugye szabad is szidni a Fideszt, mert a jobbikos szavazók máshogy nem fognak ide átpártolni,ha a Fideszt csak dicsérjük.Azért a jobbikos szavazókat minél jobban át kell hozni, tehát ez egy kicsit a Fidesz forgatókönyve.”
Toroczkai nem késett a válasszal: “Budaházy György nem tagja a Mi Hazánk Mozgalomnak, választópolgárként elmélkedett egy lakossági fórumon, bármilyen konkrét információ nélkül.

A több mint két órás előadásból kiragadott mondatai – amelyeket egyébként semmivel nem támasztott alá – Budaházy György magánvéleményét tükrözik, és nem fedik a valóságot.”

Valaki nem mond igazat. Tessék eldönteni, hogy ki!

Kapcsolódó cikkek

Migránsozzunk kicsit! Tényleg trendi lett a családvállalás.. újabb 750 venezuelai jött rá, hogy voltaképpen magyarok

O.L.K.T.

Vásárhelyi Mária: “Hullarablók!”

O.L.K.T.

A MICROSOFT KORRUPCIÓS MOCSARÁBAN DAGONYÁZIK A KOMPLETT ORBÁN-RENDSZER

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!