Ki a hibás, ki a felelős?

Borzasztó nagy fölénnyel nyert a Fidesz! Ez elvitathatatlan. Hogy miért? Ezen bizony rengeteget lehet rágódni!

A kormánypártok tették a dolgukat, a hatalmuk az erejük a pénzük és a média teljes birtokában! Ez várható volt. Ezt az összes ellenzéki párt tudta!

Ennek ellenére nem voltak képesek ezt megakadályozni. Pedig lett volna lehetőségük. Nem sok, csak egy. De ezt az egyet sem ragadták meg. Csakis a saját önző érdekük vezérelte őket. Az egy jelölt a Fidesz ellen opciót sem voltak képesek összehozni.

Az LMP az idei választások fő felelőse! Az ő és Szél Bernadett felelősége, hogy a Fidesznek kétharmada lett!

Lehet bárkit elítélni, lehet Orbánt szidni és gyűlölni, de igazán arra vagy azokra kell haragudni akik nem tettek semmit illetve mindent megtettek azért hogy a Fidesz ilyen arányú győzelmet arasson!

A következő hetek, hónapok választ adnak arra, hogy mekkorát hibázott az ellenzék. A következő négy év viszont elég lesz arra, hogy magyarországon a demokrácia megszűnjön!

És hogy még mi vár ránk?

Semmi jó….

Kapcsolódó cikkek

Komjáthi Imrét beidézték

O.L.K.T.

Szijjártó Péter: A kormány megállítja Brüsszelt!

Rubóczki Tamás

A Fidesz vagyonért felelős tárca nélküli miniszternő a legbefolyásosabb!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!