Kezdődik a rombolás: Össze zúzták a kiskunfélegyházi MSZP-PM irodát!

Horváth Tamás az MSZP-Párbeszéd jelöltje, aki egyébként rekordszámú ajánlást gyűjtött össze, Vasárnap virradóra döbbenetes látványra ért be a kiskunfélegyházi MSZP irodába!Ugyanis ismeretlen tettesek betörték az iroda ablakát. Horváth Tamás elmondta, hogy feljelentést tettünk a Rendőrségen a félegyházi MSZP irodát ért rongálás és atrocitás miatt. Vásárhelyen listázzák a politikai ellenfelet, itt már kézzel fogható a megfélemlítés. Elég volt belőlük! – olvasható Horváth Tamás, Kiskunfélegyházai MSZP elnök hivatalos facebook oldalán. A rongálásról itt számol be a szocialista képviselő bővebben. Eszik Bence, az MSZP kiskunfélegyházi irodavezetője elmondta, hogy:

“Szerinte helyi jobboldali egyének állnak a vandalizmus hátterében. Egyben a párt nevében arra kért mindenkit, hogy ne ily módon adjon hangot politikai véleményének”

“SZERETNÉNK, HA KISKUNFÉLEGYHÁZA MEGMARADNA A BÉKE SZIGETÉNEK, OLYAN HELYNEK, AHOL MÁS-MÁS ÉRTÉKEKET VALLÓ EMBEREK BÉKÉBEN, NYUGODTAN ÉLHETNEK EGYMÁS MELLETT.”

2010 februárjában és 2014 márciusában is, ugyanígy a választások előtt már megtámadták a kiskunfélegyházi MSZP irodát. Ez sem véletlenűl keletkezett – tette hozzá Eszik Bence.

 

(OLKT/Facebook)

Kapcsolódó cikkek

olkt.hu: A nap legfontosabb hírei röviden (29. rész)

O.L.K.T.

Az ellenzéki kiakadt, nem asszisztálnak a Fidesz propaganda-hétfőjéhez.

H Miklós

Fájdalmas: Akkora baromságokat hordott össze a honvédelmi miniszter, hogy még egy kisbaba is fulladozna a röhögéstől!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!