Kevés szánalmasabb dolgot tudunk elképzelni így Karácsonykor…

0

Kevés szánalmasabb dolgot tudunk elképzelni annál, mint, hogy valaki a gyerekeken, sőt a beteg gyerekeken akarjon politikai hasznot húzni. Márpedig Becsó Zsolt fideszes képviselő, nem sokkal karácsony előtt megjelent a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház Gyermekosztályán – ahova játékokat vitt -, majd fizetett Facebook-hirdetésben reklámozza magát, hogy milyen fantasztikus ember.

A 444 az írja: természetesen a bejegyzés alatt több kommentelő szóvá is tette, hogy nem biztos, hogy ízléses dolog beteg gyerekeket felhasználni politikai haszonszerzésre. A kritikákra válaszolt is a képviselő. Szerinte egyeseknek képtelenség megfelelni, de hát mit tegyen, ha valaki nem tudja átérezni, hogy egyszer adni jobb, mint kapni…

 

Becsó Zsolt fideszes képviselő.

 

olkt.hu/444.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!