KÉT HÓNAP

0

Pont két hónap múlva, október 14-én szép napra ébredünk: megkezdődik hazánk egyik legmocskosabb diktatúrájának végvonaglása. De addig el is kell jutnunk, és rengeteg a teendőnk. És mindannyiunknak, akiknek elege van a kíméletlen szabadrablásból, az embertelenségből, a gyűlöletkeltésből és agymosásból.

Ha mindenki ott lesz saját településének szavazóurnájánál a közös ellenzéki jelöltre szavazni a maffia jelöltjével, jelöltjeivel szemben, földcsuszamlás méretű győzelmet fogunk aratni. Ennyi tulajdonképpen a feladatunk. Rábeszélni az embereket a választáson való részvételre. És kivédeni az ezzel ellentétes, a Rezsim érdekében történő hamis sugalmazásokat.

Orbán legyőzhetetlenségének mítosza, az önkormányzatokban felépített közbeszerzési szabadrablási rendszer, a helyi sajtó agymosó gépezete egy csapásra összeomlik két hónap múlva, és onnantól már csak idő, és nem is hosszú, míg a diktátor menekülőre fogja. Van célunk, van hozzá csapatunk: az egyesült ellenzék, mely mindenhol egy jelöltet indít, megadva a lehetőséget erőink koncentrálására.

Minden más jelölt a Fidesz érdekét szolgálja, és minden, a választástól való távolmaradásra buzdító szervezet ugyanezt teszi. Érezve az összefogással szembeni tehetetlen gyengeségét, a Rezsim minden bújtatott katonáját mozgósítja, hogy minél nagyobb zűrzavart keltsen. Hátha elfelejtjük, hogy van célunk, és van hozzá csapatunk. Nem fogjuk.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!