KÉT HÓNAP

Pont két hónap múlva, október 14-én szép napra ébredünk: megkezdődik hazánk egyik legmocskosabb diktatúrájának végvonaglása. De addig el is kell jutnunk, és rengeteg a teendőnk. És mindannyiunknak, akiknek elege van a kíméletlen szabadrablásból, az embertelenségből, a gyűlöletkeltésből és agymosásból.

Ha mindenki ott lesz saját településének szavazóurnájánál a közös ellenzéki jelöltre szavazni a maffia jelöltjével, jelöltjeivel szemben, földcsuszamlás méretű győzelmet fogunk aratni. Ennyi tulajdonképpen a feladatunk. Rábeszélni az embereket a választáson való részvételre. És kivédeni az ezzel ellentétes, a Rezsim érdekében történő hamis sugalmazásokat.

Orbán legyőzhetetlenségének mítosza, az önkormányzatokban felépített közbeszerzési szabadrablási rendszer, a helyi sajtó agymosó gépezete egy csapásra összeomlik két hónap múlva, és onnantól már csak idő, és nem is hosszú, míg a diktátor menekülőre fogja. Van célunk, van hozzá csapatunk: az egyesült ellenzék, mely mindenhol egy jelöltet indít, megadva a lehetőséget erőink koncentrálására.

Minden más jelölt a Fidesz érdekét szolgálja, és minden, a választástól való távolmaradásra buzdító szervezet ugyanezt teszi. Érezve az összefogással szembeni tehetetlen gyengeségét, a Rezsim minden bújtatott katonáját mozgósítja, hogy minél nagyobb zűrzavart keltsen. Hátha elfelejtjük, hogy van célunk, és van hozzá csapatunk. Nem fogjuk.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg

Kapcsolódó cikkek

Honfoglalás. Jönnek az ukránok, mennek a magyarok.

O.L.K.T.

Megvan az új logója a Fidesznek. Narancs helyett krumpli

O.L.K.T.

Orbán irodája elé feszített molinót a Párbeszéd, hogy engedje vitázni Tarlóst

O.L.K.T.