Két héttel a választások után – BELETÖRŐDTÜNK?

0

Hallgatom a tévét leakadt állal, ahol is arról folyik a diskurzus, hogy majd mi lesz a jövő évi önkormányzati választásokon, meg az európai parlamenti választásokon, meg majd mi lesz 2022-ben. Hallgatom, hogy Áder János, lánykori nevén Bajszos Szar, felhatalmazást ad Orbán G. Viktornak, hogy kormányt alakítson?!
Mi van? Tényleg? Ezt így elengedtük? Mizu a választási csalással? Mizu a különböző településeken újra kiírásra kerülő szavazással, ami 1,2,3 vagy több mandátumot jelenthet? Mi van azzal, hogy esetleg nem veszik fel az ellenzéki képviselők a mandátumukat, így egy cseppet belekakkantanának a parlament működésébe és egy-két vidám pillanatra megbénítják a munkát?
Álljunk már meg egy szóra emberek, haló!

Vegyük már át ezt az egészet! Tudom, hallottam, olvastam, láttam, hogy a Fidesz teljen demokratikus szavazás keretei között, tisztán, minden manipuláció nélkül torony magasan megnyerte a választásokat. Folyamatosan felhívják a figyelmünket arra, hogy veszélyes terep, mert átfogó, rendszerszintű csalás nem történt. Igen, ja…. Na….
Induljunk a gyökerektől (ez most nem utalgatás, de lehetne így hívni az urakat is).
A tiszta az, ha minden párt azonos lehetőségekkel, azonos feltételek mellett kampányolhat, tehát csalás indul.
Legyen akkor a média független, a köztévé az legyen a közé, ahol bárki dolgozhat pártállástól függetlenül, bármilyen bőrszínnel, bármilyen vallással, bármilyen identitással! Jelenhessen meg ott bármilyen politikus, elemző, politológus, bármikor, bármiről kaphassanak az emberek (real time) valós idejű, hiteles tájékoztatást. Ha tünti van, akkor arról, ha Fideszt fikázzák, akkor arról, ha Mészárosnak ugrik egy nullát a vagyona, akkor arról, ha RogánAntiLop helikopterezik, és pont a riogatásra használt migránsokkal bizniszel, akkor arról, ha a vej lop, csal, hazudik, akkor arról, és had ne soroljam. Ne zárogassák be az ellenzéki médiumokat, ne karakter-gyilkoljanak ész- és gátlás nélkül.

Csalás továbbá a választási törvény átírása.
Csalás a szavazókörzetek módosítása.
Csalás a nem itt adózó, a Turulról visszafelé nyilazó, szittya magyarok szavazati joga a határon túlról.
Csalás az ukrán barátaink csoportos, tömeges átjelentkeztetése, ezáltal szavazati joga (gondolom, tolmáccsal, hogy hova húzza az X-et).
TEHÁT. A külhoni magyarok szavazatai, amiről nem egészen pontosan tudjuk, hogy hol számolták, kik számolták, éltek-e, vagy holtak, hogy úgy volt-e, szóval ezen szavazóknak 96%-a szintén a Fideszre szavazott.
Csalás a krumplin, Erzsébet utalványon, lecsón és egyebeken vásárolt szavazatok.
Csalás a kompenzációs megoldás, a szavazat ellopás konkrétan, ami ha nincs, akkor a Fidesznek 7 mandátummal lenne kevesebb, ami jóval a 2/3 alatt van.:
„Két módon lehetett a parlamentbe juttatni képviselőt. Egyéni jelöltként: itt az jutott be, aki a legtöbb szavazatot kapta. Az a jelölt, amelyik viszont nem nyert, annak a szavazata rákerül pártjának országos listájára. A másik szabály, hogy ha nyert a jelölt, de a szavazatok nem voltak szükségesek a győzelemhez, akkor a többletszavazata rákerül töredékszavazatként a kompenzációs listára, és ebből számítják az összes szavazatot. A mandátumokat pedig úgy osztják ki, hogy összeadják a pártok listás és a töredékszavazatait, az összegeket elosztják, eggyel, kettővel, hárommal és így tovább 15-ig. Az így kapott táblázatban megkeresik a legnagyobb számot, és amelyik pártnak az oszlopában az található, kap egy mandátumot.”
/Hír tv/

Csalás a választók megtévesztése, a közönséges félelemkeltés, riogatás és az ezzel kapcsolatos hazugságok. Orbán nemhogy mindent megszavazott a migráns kérdésben Brüsszelben, hanem okos javaslatokat is tett ezzel kapcsolatban. Befogadott egy városnyi bevándorlót pénzért, (amit majd te vissza fogsz fizetni) kötelezettségből, meg ezért, meg azért. Felrúgta az addig is jól működő rendszereket, menekült táborokat záratott be, és elkövetett mindent, hogy ezt a hullámot meglovagolja, és úgy vizionálja mindenki ezt a helyzetet, hogy ha meghallja valaki a migráns szót, akkor fossa össze a lábszárát. Majd aztán kiderül, hogy a V4-ek közül mi fogadtuk be a legtöbb menekültet. Ezt még megfejelte az ENSZ-szel, Brüsszellel, meg Sorossal. Otromba hazugságok.
Nem óhajtom elbagatellizálni a szitut, valóban kell egy átfogó megoldás, de azért egy gondolkodó ember feléri ésszel, hogy ezt csak globális összefogással lehet elérni. Semmiképpen nem OV őexcellenciája, a mindenható, a super hero fogja megóvni Európát, a világot, meg a galaxist is, a térképre felrajzolt 0,5 mm-es kerítéssel.

Csalás az ahogy a plakát törvényt megalkották.
Csalás, hogy a kampányra közpénzt is felhasználtak. Amíg a Fidesz 13 milliárd közpénzből, ADÓFIZETŐI pénzből kampányolt, addig az ellenzéki pártok támogatását 600 millió Forintban maximalizálták.
Csalás, hogy a vajnahabonymészáros média droidja nyilvánosan állást foglaltak a Fidesz mellett, sőt buzdítottak.

Csalás, hogy számtalan bejelentés érkezett a választás napján a szublimált szavazó lapokról, másik dimenzióba csúszott szavazatokról az oviba, isibe több órára bezárt bizottsági tagokról. A körzetek által le sem adott szavazok előtt bejelentett 80%-os feldolgozottságról, a kétharmadról.
Csalás az, amikor NEMZETI VÁLASZTÁSI ILONA (by Ceglédi Zoltán) bejelenti, hogy most néhány órára leállt a rendszer… ja nem…. a szoftver…. őőőő nem is, hanem a honlap…. vagy mi a tököm…. kiért hozzá?

Szóval: „A szabálysértési nyilvántartási rendszer (SZNYR) átalakítása alatt csúszott be egy kommunikációs hiba az állami tulajdonú IdomSoft Informatikai Zrt.-nél, ezért nyomták meg a törlés gombot …. emiatt töröltek a cégnél az év elején egy hatalmas adatbázist. Abban szerepeltek a szabálysértést elkövetők, a helyszíni bírságoltak, valamint a szabálysértési eljárás hatálya alatt állók személyes adatai, és az ügyek alapinformációi….A kormányzati informatika terén tapasztaltnak mondható IdomSoft volt az a cég, amely a Nemzeti Választási Irodától 9 milliárd forintot kapott a választás informatikai rendszerének kiépítésére. A cég két éven keresztül fejlesztett rendszere azonban már a választás reggelén elakadt, a régi szoftvert kellett beüzemelni – emlékeztet a lap. Az NVI az ország alapvető nemzetbiztonsági érdekeire hivatkozva mellőzte a közbeszerzést, és az elmúlt két évben több címen is szerződtette a céget.” /MNO…. már ez sem létezik, zum beispiel /

Tehát összegezzük! Már máskor is szar volt…. viszont ha egy szoftver leáll, akkor hogyan lehet az abban lévő adatokat – külföldiül szólva – összemergelni az új-régivel, vagyis egybeolvasztani, összefésülni, egyesíteni?! Hogy, ha nem működik? Mindezt 9 milliárdért!!!! Hogy állt üzembe az új?! Milyen adatokkal? Ok, lehet, hogy van rá magyarázat, csak engem nem ért el…. lehet.
Na meg, hova a búbánatba tűntek a jegyzőkönyvek napokra?! Majd aztán hipp és hopp megkerült…. részletekben, hol a digitális forma, hol a papír… hagyjuk már!

Aztán ez alapján elismerik, elfogadják, legitimálják, hogy minden ok, győzött a Fidesz?! Becseszték narancssárga térképet, az ellenzék assszonta, hogy akkor küzdünk, mert jövőre, meg négy év múlva, meg a következő reinkarnációnkba, meg a párhuzamos világban majd jól megmutatjuk! Pfff!

És mi? Megkérdezem még egyszer: BELETÖRŐDTÜNK?!

Szél Berni megint évekig szaladgál táblácskákkal a parlamentben, hogy irgum-burgum, meg hazudik, meg fúj Fidesz, vagy mi lesz? Továbbra is buzizzák egymást? Továbbra is hím-soviniszta rigmusokat kántálnak? Tovább centralizálják az erőteret, meg az oktatást? Leszarják az egészségügyet? Mert ugye, ami lóvét odadobtak a választás előtt mutiból, azt most visszakérték (újabb 20 milliárd), jó csel volt, benyalták…. ezt is. Megy a kisvasút, nagyvasút Belgrádig, stadionok, űrmúzeumok, mittudomén, Paks a megújuló energiák világában, amiket örökkön-örökké fizet még a 16. leszármazottad is? Készülnek meghozni az önkormányzati törvényt?

Már vetítenek, hogy megújítják a kormányt, már ígérgetnek fűt, fát, legfőképpen a fiataloknak, meg a családoknak, hátha…. ahogy 2014-ben is ígérgetett a hiteleseknek, meg mindenkinek, amiből pont semmit nem valósítottak meg, viszont most, hogy nyertek, 32 percen belül, lelkesen folytatják a kilakoltatásokat!

Térjünk már vissza arra, hogy hogyan kaphatott Ádertől felhatalmazást Orbán, ha még nem tisztázódott minden? Vagy ennyire tuti a végeredmény, nem várják meg, hogy, hogy rendeződnek a felvetett problémák?

Kinek akarnak győzni?
Nem fogják fel, hogy kiürül az ország, kinek akar dirigálni? Annak a 2,5 millió félhülyének, akinek minden mindegy, csak az anyósát meg ne erőszakolja a migráns?

Summa: Szóval csalás az nem volt, leszámítva, hogy ha összeadogatjuk az itt-ott felbukkanó „nem jelentős” néhány mandátumot, és még úgy is, hogy leszámítjuk az ellenzéknek felállított akadály pályát, meg a pártok balfaszkodásait, meg a kihelyezett csapdákat, akkor a Fidesz most messze nem szerzi meg a 2/3-ot.

Lehet polemizálni kicsit a csalás fogalmáról!

Most akkor, tervezzük a jövőt? BELETÖRŐDTÜNK?

/MáSik/

Forrás. KaKa – Kopika Zagyam

 

olkt.hu