Két fővárosi kórház is elutasította a két és fél éves kisfiút, akinek bot fúródott a szemébe, az anya sírva könyörgött, hogy lássák el mert a gyereknek fájdalmai voltak!

Múlt héten kirándulás közben egy bot sértette fel a szemét egy két és fél éves kisfiúnak, mentőt hívtak hozzá, de ezután két kórház is megtagadta az ellátását. Az RTL Híradójának nyilatkozó anya szerint a Bajcsy Kórház azért nem fogadta, mert nem volt altatóorvosuk. 

A Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján az ügyeletes doktornő pedig először szintén elküldte volna őket, de ekkor a kisfiú anyja már sírva kérte tőle, hogy lássa el a gyerekét. Végül a doktornő mégis megvizsgálta a gyereket, és a Baleseti Központba küldte CT-re. A gyereket a baleset után 21 órával műtöttél meg, a Híradó szerint azóta már jól van.  

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház a csatornának azt mondta, azért nem fogadták, mert nem rendelkeznek 3 év alatti gyerek aneszteziológiai műszeres felkészültséggel. A Semmelweis Egyetem pedig azt közölte, hogy a kisfiút soron kívül, a szakma szabályainak megfelelően látták el. 

olkt.hu/rtl.hu

Kapcsolódó cikkek

Rendkívüli: Orbán Viktor úgy becsicskult, hogy már a baloldallal is együttműködne az Unióban

O.L.K.T.

ÉLŐBEN devizahitelről, totális korrupcióról!

Rubóczki Tamás

Az egész nyugdíjszöveg csak mézesmadzag volt és hazugság!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!