Kéri László szerint ezért ragaszkodik foggal-körömmel Orbán Viktor Farkas Flóriánhoz!

Kéri László politológus megmagyarázta a Fidesz-KDNP látszólag érthetetlen viselkedését. Sokan figyelik elképedve és felháborítóan, hogy a Fidesz milyen vehemensen védelmezi minden alkalommal a köztörvényes Farkas Flóriánt. Az OLKT-n pár hete mi is megírtuk: Balog Zoltán EMMI miniszter az első botránymentes roma vezetőnek nevezte az ORÖ volt vezetőjét, akinek a hivatali ideje alatt legalább 1,5 milliárd forint tűnt el nyom nélkül. Kéri László a Zsúrpubi.hu-nak adott nyilatkozatában megadja a magyarázatot a látszólag elmebaj kategóriájába eső húzásnak. Már az interjú címe is beszédes:

“Farkas Flórián és az általa mozgósított cigányság akár a választásokat is eldöntheti”

Az interjúban Kéri figyelmeztet: Balog Zoltán és Orbán Viktor is nem véletlenül gyakorol gesztusokat Farkas Flórián felé, a Fidesznek nagyon kellenek azok a szavazatok, amit Farkasék hozhatnak a konyhára a választásokra. Kéri László szerint ha a Fidesz elmúlt hét-nyolc évét szemügyre vesszük, akkor az a legfontosabb, hogy a maga helyén funkcionálisan megfelelő káder bármit megtehet addig, amíg Orbán pillanatnyi érdekeit nem sérti. A politológus úgy látja, a miniszterelnök körül kialakult kör – Balog Zoltán, Matolcsy, Mészáros, Rogán, Habony – bármit megtehet, milliárdok tűnhetnek el a felügyeletük alatt – egészen addig, amíg a tőlük elvárt hatalmi funkciókat maradéktalanul teljesítik.

“Farkas Flórián esetében fontosabb az a kapocs, amit a roma kisebbség mobilizálása kapcsán betölthet, és ehhez képest érdektelen, hová tüntette el a rá bízott pénzt”

– figyelmeztet Kéri László.

 

(OLKT)

Kapcsolódó cikkek

Botrány Tiborcz István körül – Orbán Viktor őrjöng!

O.L.K.T.

Figyelmeztetés! Országos sztrájk nem jöhet létre!

H Miklós

Ez a felcsúti dinnasztia óvodásoknak magyarázott ismét! – Hát nem sül le a képetekről a bőr?

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!