Kéri László: “Orbán hét pontja őrültség és szánalmas ahogy az EU vezetővel viselkedik”

Az a Te problémád, hogyan leszel vezér Brüsszelben – mondta a Klubrádióban Kéri László politológus, aki anno tanította is Orbán Viktort. Ma kemény szavakat használ, amikor róla beszél.

Őrültségek vannak Orbán hét pontjában, ami tulajdonképpen csak egy – állította a Klubrádiónak nyilatkozva Kéri László politológus. A miniszterelnök fő témája a migráció, ami globális probléma, és ehhez mérhető megoldást igényel.

Szánalmas – mondta a politológus -, hogy Orbán Viktor az EP-választás kampányában saját személyes ellenfeleit támadja. Ki ismeri a választók közül az unió vezetőit? Például Junckert, vagy Timmermanst?

Az a Te problémád, hogyan leszel vezér Brüsszelben, van-e még pár hasonló futóbolond – fogalmazott Kéri László.

Véleménye szerint a Fidesz arra játszik, hogy alacsony lesz a részvétel a május végi választáson. A kormánypárt szavazói fognak elmenni, az ellenzék szimpatizánsai nem, mert nem látják értelmét. Akik elmennek, azoknál nem kétséges, hogy hová adják a voksukat.

A politológus úgy vélte, az is baj, hogy az ellenzék átveszi a Fidesz retorikáját, ezzel óhatatlanul is arra készteti szavazóit, hogy maradjanak távol, ez nem az ő ügyük.

Forrás: Klubrádió

Kapcsolódó cikkek

Szavazna Ön áprilisban egy összellenzéki technikai koalícióra?

H Miklós

Nagy Bandó András kemény nyílt levele

O.L.K.T.

Nem tetszik a románoknak, hogy csak az erdélyi gazdák kapjanak milliárdokat a magyar kormánytól

O.L.K.T.