A budira is golyóálló mellényben megy Orbán

0

Furcsa nyomokat vett észre egy Orbán Viktorról a Parlamentben készült fotón Kónya Péter, a Szolidaritás képviselője tavaly év végén. A volt honvéd alezredes, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének exelnöke ért a dologhoz, és azt állítja, hogy a miniszterelnök golyóálló mellényt viselt a zakója alatt.

Ez a mai napig így lehet, Orbán a függöny mögé bújik képviselő társai elöl, az ellenzék elöl, a Parlamentben is TEK-es testőrkiséretben közlekedik, golyóálló mellényben él, dolgozik (lop), esetleg még alszik is.

Nem beszélve a napi teendőkről amit egy miniszterelnöknek meg kell/ene csinálnia. De lehet a mellény viselése nem engedi. Kónya ez nyíltan megkérdezte Pintér Sándor belügyminisztertől. Ami így hangzott:

“A Parlament épülete hazánk egyik legjobban őrzött objektumai közé tartozik, ahol számos védett személy végzi a munkáját. Orbán Viktor miniszterelnök a napokban mégis golyóálló mellényben vett részt a parlament plenáris ülésén, melyet egy fotó is rögzített.”

 

Kónya meg is kapta a választ:

“Ez egy nagy marhaság.
Orbán Viktor nem hord golyóálló mellényt.”

Kónya szerint ha nem golyóálló mellény lett volna Orbánon, hanem mondjuk hátfájást orvosló fűző, a belügyminiszter nyilván cáfolta volna az állítását és utalt volna a kormányfő egészségügyi problémájára.

„Két lehetőség van. Pintér hazudik, titkolózik, tényleg van terrorveszély, ami komoly szakmai hiba lenne, ugyanis ebben az esetben veszélyben van az összes képviselő. A másik megoldás, hogy Orbán Viktor paranoiás. Én utóbbira tippelek, mert hallom, micsoda hadsereggel járja az országot a miniszterelnök.”

Valljuk be Orbán FOSIK, még a saját árnyékától is!