. Képben akarsz lenni?…Mi minden fontosabb dologról tájékoztatunk.

Ajánljuk magunkat….Ez olyan önreklám 🙂

Az OLKT nem híroldal. Az OLKT egy anarchista  oldal. De minden fontos dologra reagál ami a körülöttünk lévő világban történik. Elsősorban belpolitikai eseményeket mutatja sajátos látószögből.

Mivel anarchisták vagyunk, eleve nem fogadjuk el a pártos szemléletet. Nem szeretjük azt, hogy a társadalom egy bizonyos kis része mondja meg, hogy mi legyen a hazánkkal, velünk, hogy élhetjük napjainkat! NEM HISZÜNK A PÁRTOKNAK! Mert a pártok csak önös érdekeket szolgálnak.

Mi  a korlátlan emberi szabadság hívei vagyunk. Úgy gondoljuk, hogy ne mások döntsenek törvényekben, jogszabályokban arról, hogy nekünk mi a jó, mi a hasznos, hanem mi magunk alkossunk képet a világról.

Tarts velünk, mind facebook-on, mind’ a nagy interneten keresztül! 🙂

Nem kérünk hozzájárulást, pénzt, vagy adományt. A reklámok fedezik a kiadásainkat Non-profit weboldal vagyunk, de lelkesek és szeretjük a hazánkat!

Nekünk a véleményeddel tudsz segíteni és azzal, hogy olvasod a cikkeinket!

Amatőrök vagyunk, így ne várj csodákat! Lelkesedésünk hazaszeretetünkből fakad.

https://www.facebook.com/OLKT.hu/

Főoldal

A cikkeinkhez fűzz véleményt, mert az is fontos számunkra, hiszen tanulunk belőle mi is. “Tetszik-eld”  a facebook-os OLKT-hoz köthető oldalainkat és persze a weboldalunkat, amit köszönünk.

TARTS VELÜNK! 🙂

OLKT Gál György https://www.facebook.com/OLKT.hu/

Kapcsolódó cikkek

VIGYÁZZ!!! ÁTVERNEK!

O.L.K.T.

Magyarország lecsúszott az európai útról, zuhan mint kavics a gödörbe!

Rubóczki Tamás

Egy szándékosan lebutított országban minden előfordulhat…!

O.L.K.T.