Kemény levél egy rendőrtől a vezetői felé.

0

"Tisztelt Zsaruellátó! Ha kitennétek a falra szigorúan név nélkül, mivel állományban vagyok, azt nagyon megköszönném….

Gepostet von Zsaruellátó am Samstag, 30. März 2019

Kevesebb rendőr, kevesebb bér?

Forrnak az indulatok a fórumokon a rendőrök fizetése és munkakörülményei miatt. Mint korábban írtuk, már tömegesen hagyják ott az állományt a rendőrök és egyelőre nem látszik, hogy a kormány bármit is megpróbálna tenni ez ellen.

A Zsaruellátón egy rendőr osztotta meg gondolatait a problémákról. Mint írja, “a rendőrség ma soha nem látott mélyponton van (és csak rosszabbodik), a leszerelők száma folyamatosan nő és nem csak a próbaidősöké (tagadni kár, a hülye is tudja, hogy ez a valóság). És ezt azzal nem oldják meg, hogy elveszik a státuszt, vagy egy ember két státuszt foglal, magyarul csalnak a statisztikával, hiszen a statisztika nem fog kimenni egy címre és ha már a statisztikánál tartunk:
kevesebb állomány = kevesebb statisztika.”

“Tisztelt Vezetők! Lassan nem lesz aki termelje a statisztikát, kimenjen a címekre, lassan ott tartunk, hogy egy szolgálatot nem tudnak kiadni. Ezt akarták elérni? Ha igen miért? Mi értelme van?” – írja.

Rámutat a rendőr, hogy “az állomány túlnyomó többsége nevetséges illetményért dolgozik, nevetséges illetményért gyártja a statisztikát, amely alapján Önök is meg vannak ítélve.

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy sok helyen nincsenek megbecsülve, nincsenek emberszámba véve. Persze a fizetés nem csak Önökön múlik, de nem hiszem el, hogy nem tudnak ennek érdekében tenni. Önök szerint jó irányba halad így a rendőrség? Sajnos nagyon sok olyan vezető van, aki emberileg teljesen alkalmatlan vezetőnek, esetleg olyan is, aki szakmailag.”

“Ha ez volt az ötlet a fizetésemelésre, hogy címszóval kevesebb rendőrnek könnyebb lesz majd emelni a fizetését, akkor ez nagyon rossz ötlet volt. Ha így van, tegye a kezét a szívére az a vezető, aki ezzel az ötlettel egyet ért és mondja ki magának,
hogy alkalmatlan vezetőnek, mert ez az igazság!”

Forrás Nyugatifény http://nyugatifeny.hu/2019/03/31/egy-rendor-olyan-levelet-irt-a-vezetoinek-hogy-azt-nem-teszik-ki-a-kirakatba

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!