Kegyetlen volt Michael Jackson?

Az utóbbi időben sorra kerülnek elő olyan személyes történetek, amik a világhírű popkirályról, Michael Jacksonról szólnak. Sajnos az elbeszélések zöme nem azt az idealisztikus képet erősítik meg, ahogyan sokakban él a zeneipar egyik páratlan előadójaként. A közelmúltban bemutatott, Neverland elhagyása című dokumentumfilmben a zenész két egykori állítólagos áldozata vallja meg, hogy kisgyerek korukban molesztálta őket Jackson. A film nyilvánosságra hozása óta a közvélemény két táborra szakadt: egyesek aljas rágalomnak és nyerészkedésnek titulálják a filmet, míg mások úgy vélik, végre lehullhatott a lepel egy beteges, szexuális ragadozóról.

Akármelyik is legyen az igazság, Jackson közeli hozzátartozói és a köztiszteletben álló csimpánzkutató, Jane Goodall is beszámolt arról, hogy Jackson kegyetlen ember volt – írta meg a The Sun.

Forrás femcafe.hu https://www.femcafe.hu/cikkek/sztarok/michael-jackson-pedofil-vadak-csimpanz-bantalmazas

Kapcsolódó cikkek

Elképesztő dolgok kerültek elő a Viking Sigyn kapitányának telefonjából

O.L.K.T.

Erotika: Összeállt az orosz meztelen válogatott!

Rubóczki Tamás

Ricco&Claudia nyerte a 2017-es X-Faktort

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!