Kedves Orbántól elbódult, igaz magyar választópolgár!

Engedd meg, hogy egyetértsek veled! Jól látod, hogy az a “piszok Gyurcsány” elvette a 13.havi nyugdíjadat, de most vígan vásárolhatsz, abból a 13. és 14.havi nyugdíjadból unokáidnak karácsonyra vagy elmehetsz belőle akár üdülni is, amit az igazmondó választott vezéred megígért.
Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ha 2010-ben a milliós nagyságrendű, – a nemzethy DNS által mint utólag sajnos kiderült – megtéveszetett, befolyásolt balga egyed rá adta a voksát, várva a rendet, a tisztaságot, az ország jobbulását, miért is nem élt a ráruházott szinte mérhetetlen hatalommal? Ha komolyan veszi magát, és az igazi NEMZET érdekében annak hasznára, fejlődésére koncentrál, Széchenyivel, Deákkal, Bethlen Gáborral együtt emlegethetnénk
Az, aki nem vak és akit nem vett még meg a hatalom, az látja, a sors méltatlanra pazarolta kegyeit…
Az itt író “pucér seggűek” pedig jogosan ekézik Orbánt, Pintért, és hazug bandájukat, mert sose szavaztak rájuk. A mi tükörképünket leginkább a cinikus fanyalgók torzítják el. Mert ezen az oldalon akad becsületes, nem milliárdokra hajtó, sőt, bevételéről közös ügy érdekében lemondó, önzetlen vezető. Ha arról mesélne a tükör, hogy ezt a ritka példányt hogyan nyírja ki önsorsrontó módon saját politikai közössége, akkor a hülyeség eget verő valóságával szembesítené az érintetteket. Akkor a tükör igazat szólna.

Kapcsolódó cikkek

Ez nem krumpli, vagy száraztészta, de gyakorlatilag ugyanaz

O.L.K.T.

Megjött a főnöktől a pénz!

O.L.K.T.

Idióták! Nincs elég szerencsétlen ember itthon, akin lehetne segíteni?

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!