Kedves Ismerőseim és ismeretlenek!!!

0

Nem is tudom , hol kezdjem… Az utolsó esélyeim reményében döntöttem úgy , hogy a legintimebb , legféltettebb “titkom “ , feltárom, egy jobb élet minőség reményében .
Az én “kálváriám “ 2013-ban kezdődött ….
Történetemben nagyon sok szenvedés , és fizikai fájdalom van , amiket nem szeretnék leírni részletesen, nem akarok elétek tárni…
Egy súlyos felfázás tüneteivel kezdődött minden, 5évvel ezelőtt , és ennek sajnos azóta sincs vége…
Rengeteg orvoshoz járás , internetes keresgélés,
Magyarországon szinte tényleg a legjobbaktól- a “kevésbé jókig” , mindenhol megfordultam .
Míg körülbelül több , mint egy évvel ezelőtt megtaláltam Dr. Lovász Sándort (jelenlegi kezelő orvosom) , aki 5év után megállapította , hogy egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedek , melyet IC szindrómának hívnak .
A kezeléseket elkezdtük , sajnos az állapotom egyelőre nem igazán akar javulni…
Még mindig rengeteg fájdalmam van . Jelenleg az 5ödik kezelésem kapom . (Hugyhólyagba célzott befecskendezés , szteroid, antibiotikum, és egyéb anyagok melyek hiányoznak a hólyag GAG- rétegéből) .
Tudom, hogy rengetegen nem hallotak még erről a betegségről , hiszen ez egy nagyon ritka kór ,hazánkban szinte mindössze 20ezer embert érint.
A kérésem csak annyi, lenne , hogy ezt az írásomat, ha kérhetem minél többen osszátok meg , hátha van a környezetemben hasonló beteg , akinek több tapasztalata van , tudna segíteni a tovább haladásban.
Esetleg külföldön vagy itthon olyan professzionális orvosok akik erre a szakterületre összpontosítanak .(Mivel gyógyitaltalan a betegség, csak tünetmentes tudnék lenni ideig -óráig, de akár több hónapig is, viszont nekem ez is nagyon nagy segítség lenne. Sajnos egyre sűrűbbek reménytelen napjaim,nem szeretném feladni .
Minden egyes megosztás , nekem nagyon sokat jelentene!
Köszönöm szépen .🙏🏻
Gyovai Éva


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!