KDNP: Akinek nincs gyermeke, az deviáns!

Az Országgyűlés hétfői ülésnapján a kormányoldal részéről visszatérő téma volt a családvédelmi akcióterv.

Földi László KDNP-s képviselő az Országgyűlésben hétfőn kiemelte: egyre kevesebb a gyermek, az európai társadalom egyre idősebb, fogy a jövő. Itthon és Európa-szerte mégis akadnak olyanok, akik gyakran cinikusan

a tudatos gyermektelenség deviáns eszméit hirdetik,

s akik a migrációt tekintik megoldásnak a munkaerő- és gyermekhiányra. Felesleges gyermek még nem született erre a világra – fogalmazott a KDNP-s politikus, aki kitért arra: a családvédelmi akcióterv határozott válasz a bevándorláspárti erőknek, a magyarok saját erőből is megtudják oldani ezt a problémát.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára arról beszélt, a csökkenő népességre Brüsszel válasza, hogy minél több embert telepítsenek be, Budapesté pedig, hogy segítsék a családokat abban, hogy vállaljanak minél több gyermeket.

Azt szeretnék, ha a családvédelmi akcióterv egy olyan nemzeti ügy lenne, amely mellé mindenki oda tud állni, de azt látják, hogy itt Budapesten sem tudják egységesen támogatni a családvédelmi akciótervet. Az Európai Egyesült Államok kiépítése azt jelentené, az egyes országok nem tudnak saját maguk a családokon segíteni – rögzítette az államtitkár, aki részletesen ismertette a kormány családokat segítő intézkedéseit.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

NEM FOGOD KITALÁLNI!!!

O.L.K.T.

Omladozó egészségügy: Továbbra is 10-12 óra is lehet a sürgősségin való várakozási idő!

Rubóczki Tamás

Bernadett élő adásban a fóti gyermekotthonnal kapcsolatban

O.L.K.T.

Hozzászólok