Kásler Miklós 1 millió forintot adott Szandinak az új CD-jének elkészítésére!

0

A 444 szúrta ki, Kásler Miklós egészségügyért, oktatásért és kultúráért is felelős miniszter 1 millió forinttal támogatta meg saját keretéből Szandit, hogy legyen elég pénze az énekesnőnek 20. című jubileumi CD-jének elkészítésére.

NKA honlapján közzétett lista szerint a humánminiszter Bogdán Csabával, Szandi férjével szerződött az alkotói támogatásról.

Az ügy előzménye, hogy Szandi az országgyűlési választási kampányban Facebook-videón is támogatta a Fideszt. Megérte az a 23 másodperce meló.

Ajánló – Szandi

Nagycsaládos édesanya, akit mindenki csak úgy ismer: Szandi. Olyan énekesnő és ember, aki őszinte életörömével, vidámságával mindannyiunk szívébe belopta magát. Erős kötelék fűzi lakóhelyéhez: Óbudához. Ezért is örülök annak, hogy az elmúlt években végzett munkámat segítette, terveimben támogat.

Gepostet von Varga Mihály am Montag, 5. März 2018

olkt.hu/444.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!