Kásler Árpád: BE FOG ÁLLNI A POLGÁRHÁBORÚS HELYZET!

20 hónapot nem adok Orbánnak és olyan állapotok fognak uralkodni Magyarországon, amilyenre még nem volt példa! – írja a blogjában Kásler Árpád a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének (BAÉSZ) elnöke.

Z. Kárpát Dániel a Jobbik országgyűlési képviselője egy idült pillanatában ezt találta mondani a Parlamentben tegnap:

“Leállítani a végrehajtások őrületes cunamiját és végre elérni egy olyan helyzetet:
Európai Bíróság döntéséből következőleg is
új jogszabályi keret megalkotásával, új elszámolási törvénnyel ezt az egész bűnbandát leplezzék le. Ezt az egész bűnbandát számoltassák el. Kezdve a túlkapásokat foganatosító végrehajtóktól, folytatván a feladatukat el nem látó közjegyzőkkel, beleértve azokat a banki vezetőket, azokat a pénzügyi felügyeleti alkalmazottakat és vezetőket, akik egyáltalán nem látták el a feladatukat és beleértve Önöket is, beleértve a balliberális kormányok azon tisztségviselőit, akik akkor ott voltak, amikor elszabadult ez a pokol
és nem tettek semmit”

Kásler Árpád levele a Jobbik képviselőjéhez.

Tisztelt képviselő úr, engedd meg, hogy a mocskos, hazug pofádat emlékeztessem a következőkre. A Dh1-es törvény, kizárólag az én áldozatos és fél évtizedes munkámon alapszik, ezt az EU bírósága is leírta néhány napja. Ez a törvény kimondta a tisztességtelen tételeket, melyek alapján egyetlen kilakoltatás sem lehetne, de ti is tisztelt jobbikos képviselők, ezt követően megszavaztátok a Dh2 törvényt, a többi geci retekkel együtt, amivel az én munkámat kiheréltétek és martalékul dobtatok ezzel családok tízezreit, az általad is felsorolt végrehajtóknak és közjegyzőknek, akiket te túlkapásokkal vádolsz ÉS BŰNBANDÁNAK NEVEZEL, KÖVETELVE AZ ELSZÁMOLTATÁSUKAT. Be fog következni tisztelt képviselő úr, be fog következni az elszámoltatás, melyből nem lesztek kihagyva, mert ezen túlkapásokat ti biztosítottátok nekik a megszavazott törvényetekkel, amely nem helyezte hatályon kívül a felmondásokat. Kizárólag ti, országgyűlési képviselői és törvényalkotói mivoltotokban, senki más, lakolni fogtok Dániel, ha a nép felfogja, hogy a mézes-mázas pofád mögött mekkora kárt és milyen tragédiát okoztatok ti magatok is, nemcsak az általad említett balliberálisok. Ahogy az én munkámat kiheréltétek, lehet úgy fognak titeket is kiherélni azok, akik apa, vagy anya nélkül nőnek fel, mert martalékul dobtátok a kifosztóknak.

Dániel, soha egyetlen szóval nem ismertétek el, azt az egész Európára kiterjedő munkát, amit mi elvégeztünk, mindent elkövettetek a megsemmisítésére. Ideig-óráig ez sikerült is, de úgy Strasbourgban, mint Brüsszelben, kizárólag a mi munkánk zászlaja áll, nem a tiétek és ezt az időt már féllábon is kibírjuk, utána pedig az Isten kegyelmezzen nektek, ha a kifosztottak tízezrei megértik, hogy mit műveltetek velük, nincs az a rendőrség és nincs az a katonaság aki a nép bosszúját meg fogja tudni állítani. Aljas gazemberek vagytok, könyörületet nem érdemeltek.

Emberek, a honlapunk látogatottsága megközelíti a százezret, jó jó, de nem elégséges, terjesszétek ezerrel, hogy a teljes kártalanításon kívül nincs más elfogadható számunkra. Értsétek meg végre, hogy megint azon mesterkednek, hogy az előző elszámolási törvényhez hasonlóan, hoznának egyet az árfolyamkülönbözetről, ahol a már kifosztottak maradnak a lecsóba, a felmondásokat nem helyeznék hatályon kívül, hanem a felsrófolt követelésből vonnák le ismét a különbözetet. Ezeknek a gyilkosoknak már több szerepet nem szabad adni…

 

 

olkt.hu/ahazapartja.hu

 


Kapcsolódó cikkek

Tűzifából nyerészkedik a fideszes polgármester rokona a legszegényebbeken!

Rubóczki Tamás

A NER városi legendája kelt életre a Pornhub-on! (Hangfelvétel)

O.L.K.T.

“Katicabogárka! Szállj fel az égbe! Mondd meg Istenkének! Nyissa ki a meleget, zárja el a hideget! “

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!