Kasler: A magyar kórházak készen állnak a koronavírus fogadására.

0

A krematóriumok szeretettel várják új utasaikat…Mert ugye valamiben csak meg kell halni. Vagy a koronavírus, vagy más kórházi fertőzés, de a dolog egyértelmű….csak az időpont bizonytalan még. Azért bízzunk benne, hogy nem kell kiderülnie a felkészültség valós szintjének.

A magyar kórházak mosdójában általában a szappantartók sincsenek felkészülve a betegek kézmosási szándékára, és többnyire üresen várják a baktériummal és vírussal szennyezett kezeket (személyes tapasztalat négy budapesti kórházból), de Kásler Miklós és Müller Cecília országos tisztifőorvos szavai megnyugtatóan igyekeznek hatni:

Az új vírus gyors azonosítására, felfedezésére felkészültek a Nemzeti Népegészségügyi Központ és a területi szervek munkatársai is.

Kásler hozzátette, hogy a betegség Európában még csak elszórtan jelent meg, Magyarországon két esetben merült fel a gyanú, de mindkettőnél kizárták a betegséget.

Kína 5, azaz öt nap alatt épített kórházat a semmiből a fertőzötteknek, Budapest ugyanakkor 2 cm hóval is vérremenő küzdelmet szokott vívni. Bízzunk benne, hogy a magyar egészségügynek nem kell face to face állnia az új koronavírussal.

Forrás:https://zsurpubi.hu/cikk/9945-kasler-szerint-minden-magyar-korhaz-felkeszult-az-uj-koronavirusos-betegek-fogadasara/?fbclid=IwAR0yWpN6sAwdJ85Eli4y5AweInzyswBn2g67RHlkBJCk-Tms2dveXVOidXI

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!