Károly annyira azért nem fontos, sőt…

Meghívót kaptam a Facebookon Fontos Károlytól (ez nem vicc) arra, hogy lájkoljam a Mi Hazánk Mozgalom honlapját. Rögtön az invitálóm oldalára kattintottam és megdöbbenve láttam, hogy az ismerősöm, továbbá, hogy 128 közös ismerősünk van. Arra nem emlékszem egészen pontosan, mikor jelölt be, de azt tudom, hogy akkor még garantáltan nem népszerűsítette már a fejlécében is a Fidesz legfrissebb, újfasiszta szatellitpártját, mert akkor garantáltan nem fogadom el a jelölését.

Amúgy is gondosan meg szoktam nézni, hogy az engem meghívók melyik oldalakat lájkolják, jobb az óvatosság. Erre intem azt a 128 közös ismerőst is, aki elfogadta az illető bejelölését. Bár a neve alapján eleve gyanakodhattunk volna, én szempillantás alatt eldöntöttem: Károly annyira azért nem fontos.

És tiltottam. Jobb a békesség…

https://www.facebook.com/profile.php…

Forrás: Péter Tölgyes/facebook

Kapcsolódó cikkek

Mi magyarok úgy látjuk…

O.L.K.T.

Itt tart ma Magyarország a 30 éve történt “rendszerváltás” után. NÉZD meg a fotókat!

O.L.K.T.

160 milliós EU-támogatás kapott a borászatára az EU-ellenes , hajdani Soros-alapitványos fideszes képviselő fia

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!