Karakter nélküli legyengített ellenzéki pártok

0

A tegnapi választás nagyon jól megmutatta azt, hogy mind a Jobbik, mind pedig az LMP az egykori “karakteres vezetőinek/embereinek az elvesztésével mindketten “életképtelen” párttá váltak.

És bár a Jobbik ellen igen intenzív lejárató kampány zajlott/zajlik, azt azért még a vak is láthatja, hogy Vona Gábor tavalyi eltűnésével a párt is szétesének indult (és itt nemcsak az egykori radikálisabb vonalának “Mi Hazánk” néven való kiváltására gondolok).

Ugyanez igaz az LMP-re is, amely a tavalyi “híres” Etikai Bizottságával mindenkit lapátra tett, aki valamilyen módon is megpróbálta volna leváltani a Fideszt, különösen azon képviselőket űzték el, akik legalább tesznek is valamit napi szinten az emberekért (Szél Bernadett, Hadházy Ákos).

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!