Karácsony meghőmérőzte a metrót VIDEÓ

0

Nyolcmilliárdot fizettünk, hogy elviselhetetlen melegben utazzunk.

Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd főpolgármesterjelöltje hőmérővel vizsgálta meg, hogy mennyire kellemes utazni a méregdrágán vásárolt orosz szerelvényekben a frissen felújított 3-as metrón. 34,8 fokot mért, míg a 2-es vonal légkondicionált szerelvényeiben 28,2 fokot mutatott a hőmérő.

Sem matematikusnak, sem meteorológusnak nem kell lenni ahhoz, hogy kiszámoljuk: több mint hat fok a különbség, tehát a főváros 8 milliárd forintot áldozott arra az adófizetők pénzéből, hogy a 3-as metró utasai rosszabbul érezzék magukat.

Hőmérővel a „korszerűen felújított” 3-as metróban

A hőségriadó kellős közepén hőmérővel szálltam fel a 3-as metró felújított északi szakaszára és megmértem, mennyire forró egy ilyen drága szerelvény a nyári melegben. Eléggé… #MindenkiBudapestért #Budapest #előválasztás2019 #BudapestVeddKomolyan #KarácsonyGergelyaTöbbségEsélye

Gepostet von Karácsony Gergely am Samstag, 15. Juni 2019

Forrás: SZABADHÍR:HU

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!