Karácsony helyre tette Puzsért.

Budapesti előválasztás lesz.

A Facebookon reagált arra Karácsony Gergely, hogy Puzsér Róbert kiszállt az előválasztásról szóló tárgyalásokból és feltételeket szabott.

Azt írja: “Budapesti előválasztás lesz. Méghozzá olyan feltételek mellett, amiről Puzsér Róberttel korábban megállapodtunk. Nekem nincsenek feltételeim.

Aki jön az jön, aki nem az nem.

A kerületi indulásokról pedig csak azokkal a pártokkal tudunk további egyeztetéseket folytatni, akik elfogadják, hogy az előválasztás győztesét, a budapestiek jelöltjét támogatják a főpolgármester-választáson.”

Hétfő reggel borult a bili, amikor kiderült, felfüggeszti a tárgyalásokat az előválasztásról Puzsér Róbert Karácsony Gergellyel Az okot abban jelölte meg, hogy az MSZP–DK–Párbeszéd–Momentum az LMP és a Jobbik nélkül állapodott meg a kerületi polgármesterjelöltekről.

Forrás Nyugatifény http://nyugatifeny.hu/2019/04/08/friss-karacsony-roviden-de-velosen-helyretette-puzsert

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány páros lábbal szállt bele Orbánba!

Rubóczki Tamás

Weber helyretette Orbánt.

H Miklós

Terveznek még meglepésést Kövér ‘házmesternek’.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!