Karácsony Gergely: Tiborcz adó lesz, hogy a fideszes pojácák ne tudják saját teljesítmény nélkül az vagyonukat az arcunkba tolni!

Személyiségi jogi pert kezdeményez Orbán Viktor veje Karácsony Gergely ellen – értesült magától Tiborcz Istvántól az Index. A zuglói polgármester korábban azt mondta, hogy a főpolgármester-jelölti programja részeként olyan adót vezetne be, amelyet az 500 millió forintnál drágább budapesti ingatlanok után kellene fizetni. Az új adót Tiborcz-adónak nevezte el.

Tiborcz azt mondta az Indexnek, hogy különösebben nem érdekli a javaslat, viszont mivel a Kúria korábban kimondta, hogy ő nem minősül közszereplőnek, ezért szerinte nem kell tűrnie azt, hogy adót neveznek el róla, ezért személyiségi jogi pert indít.

Hozzátette:

ha Karácsony Gergely jó ötletnek tartja, hogy különböző adókat személyekről nevezzen el, akkor javaslom, hogy a zuglói transzparens és problémamentes parkolási rendszer dicséretére a zuglói Mikulás-csomagokat nevezze át Karácsony-csomagokra.

Frissítés

Karácsony Gergely Facebook-posztban válaszolt Tiborcznak és azt írta, hogy áll a per elébe
Tiborcz István zokon vette, hogy rálépünk a saját lábára. Ehhez neki joga van.

A budapestieknek pedig joguk van nem csak zokon venni, de véget is vetni annak, hogy közpénzből, saját teljesítmény nélkül gazdagodó fideszes pojácák az arcukba tolják a vagyonukat.

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik az eljárás Magyarország ellen a Stop Soros törvénycsomag miatt

O.L.K.T.

A fideszes szennylap a szélsőjobb felé irányítaná a Fideszt az EU-ban!

Rubóczki Tamás

“ElJÖTT A LESZÁMOLÁS ÓRÁJA”? Orbán leszámol a valódi ellenzékével a facebook-on!

O.L.K.T.

Hozzászólok