Karácsony Gergely: Tiborcz adó lesz, hogy a fideszes pojácák ne tudják saját teljesítmény nélkül az vagyonukat az arcunkba tolni!

Személyiségi jogi pert kezdeményez Orbán Viktor veje Karácsony Gergely ellen – értesült magától Tiborcz Istvántól az Index. A zuglói polgármester korábban azt mondta, hogy a főpolgármester-jelölti programja részeként olyan adót vezetne be, amelyet az 500 millió forintnál drágább budapesti ingatlanok után kellene fizetni. Az új adót Tiborcz-adónak nevezte el.

Tiborcz azt mondta az Indexnek, hogy különösebben nem érdekli a javaslat, viszont mivel a Kúria korábban kimondta, hogy ő nem minősül közszereplőnek, ezért szerinte nem kell tűrnie azt, hogy adót neveznek el róla, ezért személyiségi jogi pert indít.

Hozzátette:

ha Karácsony Gergely jó ötletnek tartja, hogy különböző adókat személyekről nevezzen el, akkor javaslom, hogy a zuglói transzparens és problémamentes parkolási rendszer dicséretére a zuglói Mikulás-csomagokat nevezze át Karácsony-csomagokra.

Frissítés

Karácsony Gergely Facebook-posztban válaszolt Tiborcznak és azt írta, hogy áll a per elébe
Tiborcz István zokon vette, hogy rálépünk a saját lábára. Ehhez neki joga van.

A budapestieknek pedig joguk van nem csak zokon venni, de véget is vetni annak, hogy közpénzből, saját teljesítmény nélkül gazdagodó fideszes pojácák az arcukba tolják a vagyonukat.

Kapcsolódó cikkek

Náci karlendítéssel pózolt az erdélyi magyar Fidesz közeli politikus – fotó

O.L.K.T.

Karácsonyi ételosztás a Blaha Lujza téren. VIDEÓ

O.L.K.T.

Itt lakik a Fidesz egyik kiskedvenc seggnyalója Kasza Tibi!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!