Karácsony Gergely: Nincs elég ember hóeltakarításra!

Nincs elég ember eltakarítani a havat, tudta meg Karácsony Gergely az illetékes szervtől, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-től, akiknél a hóeltakarítási munkák állásáról érdeklődött az első havas budapesti nap délelőttjén.

Tájékoztatást kértem a Közterület-fenntartótól a hóeltakarítási munkákról. 70 munkagép dolgozik, viszont a szükséges…

Gepostet von Karácsony Gergely am Montag, 2. Dezember 2019

Mint megtudta, a városban pillanatnyilag hetven munkagép dolgozik a hóeltakarításon – bár egyelőre még havazik, és ilyenkor neki se szoktak még kezdeni az utak hómentesítésének, mert minek.

De kiderült az is, hogy a szükséges 3-400-nál jóval kevesebben, mindössze 216-an jelentkeztek hólapátolásra. “Erre próbálunk megoldást találni” – írta erről az új főpolgármester.

Mint írta, az előrejelzések szerint dél körül eláll a havazás, reményei szerint így legalább a délutáni csúcs idejére le tudják tisztítani a főbb útvonalakat. “A sózás elkezdődött, a latyak letakarítása most még lassítaná a forgalmat, így az csak a délutáni csúcs után, este történik majd” – írta.

Kapcsolódó cikkek

Semjén Zsolt egy ostoba, álkeresztény potentát!

O.L.K.T.

Szóval van ez az okoskerítés, és azóta egy rohadt migrács se ki, se be!

O.L.K.T.

Itt a válasz az elmúlt 9 év egyik legnagyobb rejtélyére.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!