A kamionos mi a fenét csinál?

Amikor nincs már idő fékezni…

Újabb elmebaj, hogy egy sem látja, hogy a kamion àll, és keresztben, átlós alakban, azt se látja senki, hogy hídon van, és nincs út le a hídról. Azt se látja egy hülye sem, hogy az autók zuhannak le? Ennyi dolog nem látása, ennyi embernél hogyan lehet? Érthetetlen. Még a tömeg erejével se magyarázható.

Kamionos mi a fenét csinál? Lámpája ég, nem próbál elállni, nézi, nem száll ki kamion tetejére inteni, hogy állj. Javaslatom hasonló helyzetekre: Mivel én is sokat vezettem, és talán sokszor belém is jöttek volna már ha nem teszem. Ha úton mész, autópályán, ha közlekedési okokból, karambol, dugó nagy város előtt, kidőlt a fa az útra, elütöttek valakit, vagy lassítani kell mert jeges és havas út szakasz lesz. Akkor rakd ki, nyomd meg azt a ( nem írom le ronda szóval ) vészvillogót, hogy lassítson a mögötted lévő autó sor, mert baj van, ne menjenek beléd, időben lassítsanak. Itt se tette meg senki, lett volna rw idejük, nem égették be a tudat alá, a pilóta, motoros agyterületbe, egyből nyomják meg a gombot, ha nem is tudnak már megállni, az csak 1mp. Jobban látják hátrébb mint a féklámpát. Azt sem értem miért hagyják a féklámpát is figyelmen kívül. De sok nem is fékezett. Egy aki megállt, az se nyomta meg a sárga vészvillogót, hogy áll. Miért nem? Létezik ennyi idióta?

Kapcsolódó cikkek

Blokád alá fogják venni az ellenzéki képviselők az MTVA székházat!

Rubóczki Tamás

Sok ilyen van köztük

O.L.K.T.

Agonizál az egészségügy

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!