Kamatostul kaptuk vissza Horvátországból, amit Orbán Ráhel egy pelenkában otthagyott…

Rohadt büdös van a horvát szennyvíziszapot tároló székesfehérvári bánya környékén.

„Harapni lehetett a büdöset Székesfehérvárról Zámoly felé menet felhúzott ablakok mellett is, de 34 fokos hőségben nem reteszelhetjük el a szellőzőnyílást, különben megfulladunk”

– kezdi a cikkét a 24, aminek az újságírói elmentek Székesfehérvárra, ahová fél Horvátország szennyvíziszapját viszik, és azt tapasztalták, hogy a környéken kellemetlenül büdös van.

Az illetékes környezetvédelmi szakemberek szerint minden rendben van az évi több 10 ezer tonna szennyvíziszapot befogadó bánya környékén.

A horvát szennyvíziszapot is fogadó Fehérvári Téglaipari Kft. kb. 50 százalékos profittal dolgozik, és így is ez a legolcsóbb opció a városnak – írja a lap.

Erről bővebben itt:https://444.hu/2019/07/15/rohadt-budos-van-a-horvat-szennyviziszapot-tarolo-szekesfehervari-banya-kornyeken?fbclid=IwAR1K0ilpODpy–6BUPd09KRyFFk5ohTA1mH-T1N0pTagCvOWml8ZGRBbBhE

Kapcsolódó cikkek

Be kéne fejezni a miniszterelnök-jelölti kasztingot az MSZP-ben!

Rubóczki Tamás

Elismerte

O.L.K.T.

Wilhelm Droste: Színtiszta pártdiktatúráról lenne szó

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!