Kálmán Olga ismét szencációs interjút készített…

Nem tisztem ítéletet mondani arról, hogy szakmailag ki, mikor mit cselekedett helyesen vagy helytelenül. Én változatlanul csak azt kérdezem: MIÉRT??? Miért halt meg az az 55 éves szívbeteg férfi, aki májusban fordult orvoshoz a panaszaival, július utolsó napján jutott be a kardiológiai intézetbe, szeptember 3-án már majdnem volt egy műtétje, amit elhalasztottak október első napjaira. Október 4-én meghalt. Nem érdekel, hogy melyik állami intézmény vizsgálata kit tart hibásnak, amikor leírja, hogy ezt az embert 24-48 órán belül meg kellett volna műteni. De ha már egyszer leírja, akkor kérdem én: mi történt a magyar egészségügyben egy életveszélyes állapotban lévő férfivel MÁJUSTÓL OKTÓBERIG?

Az elhunyt családtagjainak jogi képviselőjét, Dr. Ábrahám László ügyvédet kérdeztem.

Miért??? 2.

Nem tisztem ítéletet mondani arról, hogy szakmailag ki, mikor mit cselekedett helyesen vagy helytelenül. Én változatlanul csak azt kérdezem: MIÉRT??? Miért halt meg az az 55 éves szívbeteg férfi, aki májusban fordult orvoshoz a panaszaival, július utolsó napján jutott be a kardiológiai intézetbe, szeptember 3-án már majdnem volt egy műtétje, amit elhalasztottak október első napjaira. Október 4-én meghalt. Nem érdekel, hogy melyik állami intézmény vizsgálata kit tart hibásnak, amikor leírja, hogy ezt az embert 24-48 órán belül meg kellett volna műteni. De ha már egyszer leírja, akkor kérdem én: mi történt a magyar egészségügyben egy életveszélyes állapotban lévő férfivel MÁJUSTÓL OKTÓBERIG?Az elhunyt családtagjainak jogi képviselőjét, Dr. Ábrahám László ügyvédet kérdeztem.#gottsegen #szivsebesz #szekelylaszlo #abrahamlaszlo#kalmanolga

Publiée par Kálmán Olga Hivatalos oldala sur Jeudi 11 octobre 2018

 

 

olkt.hu/Kálmán Olga Hivatalos oldala


Kapcsolódó cikkek

“Sándor Zsuzsanna: Egyesek szerint a Kádár-korszak második felében nagyobb volt a szabadság a kulturális életben, mint ma.

O.L.K.T.

Gábor György elküldte a pics@ba a “seggnyalás-maximalizálási versenyben” induló Balog Zoltán minisztert!

Rubóczki Tamás

Dr. Ujhelyi István EP képviselő szétcincálta Bayer Zsoltot!

Rubóczki Tamás