Kálmán Olga egy megdöbbentő műfajba tartozó videóval rukkolt elő, hatalmas zúgolódást kiváltva!

0

Kálmán Olga egy megdöbbentő műfajba tartozó videóval rukkolt elő, hatalmas zúgolódást kiváltva. A trash műfaj igen is létezik és kevesen alkotnak profit, Kálmán itt is felülmúlhatatlan.

Nagyon nehéz definiálni, hogy pontosan mit is jelent a trash műfaj, igazából az angol szemét kifejezésből jön. Olyan olcsóbb kivitelű videók is beletartoznak ebbe a műfajba, amelyek interneten milliós nézettséget produkálnak.

A trash-t tényleg az lelkes, nem professzionális videósok hozták létre, mivel a “profi” videók egy idő után elvesztették a bájukat, így hamar a profi videósok is elkezdtek trasht gyártani illetve a trash műfajba utazni.

A kereskedelmi TV-k is előszeretettel tolják az arcunkba a trasht, ilyen volt a Mónika-show, vagy Győzike de a celeb kultúra is ennek a része.

Kálmán Olga mostani voksolásra buzdító videója is egy remek trash és működik is, hiszen sokan felhorkantak a gyenge színvonalú kivitelezésen, ami interakciót generál. Nézd már meg ezt a sz@rt. Pont ez a hatásmechanizmus, ami nézettséget generál és közben átjön az üzenet.

Amúgy egy profi TV-snek ilyen műfajba beülni iszonyat bátor dolog, de Kálmán Olga a legjobb úton jár, igazán profi csapatával, hogy a magyarországi trash koronázatlan királynője legyen.

 

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!