Kálmán Olga bődületesen kiosztotta a Fideszt!

0

Kálmán Olga hosszabb betegszabadság után most vasárnap tért vissza Karácsony Gergely támogatójaként a közéletbe. Nem is kellett sokat várni, hogy újra megszólaljon a népszerű TV-s, most Fideszék gyalázatos kampány tempóját tette helyre.

Nem maradt szó nélkül Fideszék aljas kampánya, most Kálmán Olga tette őket három mondattal helyre Facebook oldalán. Íme:

Lehajtott fejjel, kapucniban azonosíthatatlan motorcsónakkal trollkodni, hangosítást megfelelő pillanatban áramtalanítani, megafonnal arcba kiabálni, szellemi fogyatékosnak, bolondnak nevezni bátor és férfias dolog.
És úgy összességében közpénz milliárdokból fenntartott lakájmédiában mocskolódni, a piszkos munkát velük elvégeztetni bátor és férfias dolog.
A Fidesz utóbbi hetek pánik kampánya a Fidesz szavazóit is megosztja. Egy az Indexen publikált kutatás szerint Tarlós kirohanását a kormánypárt választóinak 25 százaléka is elítéli, Budapest lakosságának pedig közel 70 százaléka.

Elemzőnk szerint, a Fidesz egyszerűen talajt vesztett és ezért kénytelen egy igen aljas kampányt fojtatni, de ez már inkább csak búcsú tánc, a tehetetlenségük jele- vélekedik megkérdezett szakértőnk.

A propaganda média nem fog beszámolni Kálmán Olga gondolatairól, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen aljas módszerekkel kampányol a Fidesz.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!