Juszt László:“Loptok, csaltok, hazudtok”

2013-ban Kövér László házelnök Szilágyi Péter és Karácsony Gergely PM-es képviselőket egy “Loptok, csaltok, hazudtok” feliratú tábla felmutatása miatt pénzbüntetésre ítélte.

Az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) nagykamarája kimondta: Magyarország megsértette a Párbeszéd Magyarországért négy korábbi képviselője szabad véleménynyilvánítási jogát is azzal, hogy 2013-ban Kövér házmester különböző ügyekben megbírságolta őket s ezért kártérítést ítélt meg nekik.A bíróság vagyoni kárként értelmezte a házelnök által kirótt büntetéseket, ezeket kell visszafizetni nekik, emellett 12 ezer euró költségtérítést is megítéltek nekik.

Juszt László:Csak egy megjegyzésem van: a képviselők, amikor a vice megbírságolta őket, akkor a saját zsebükből állták a számlát. Az a minimum, hogy most Kövér is a saját zsebéből állja a hülyeségének a költségeit, s ne velünk fizettesse meg.

Kapcsolódó cikkek

A K. Vezető, született O. Viktor, csípőből elutasította a klímaegyezmény aláírását!

O.L.K.T.

Kiderült…

O.L.K.T.

Fanyalgók figyelmébe

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!