Juszt László újabb politikai atomot dobott Orbánra!

0

Miután a hivatásos trollok nem tudnak szabadulni a nyúlvadászatomtól, íme a történet:

“1998-ban miniszterelnök lett Orbán. És mert valakik ismét bedobták a fidesz székházügyét, azt, hogy az államtól kapott székházat eladták, s bevétel egy részéből vették meg Orbán apjának a kőbányát, hogy erről a balhéról elterelje a figyelmet kitalálta, hogy a Horn-kormány idején titkosszolgálati eszközökkel figyeltették a fideszes politikusokat. Egy évig hazudta ezt az országnak. Igaz, közben a parlamenti vizsgálóbizottság zárt ülésén kijelentette, hogy “nem bizonyítható az a korábban tett kijelentése, miszerint törvénytelen adatgyűjtés folyt”. Ennek a cirkusznak úgy lett vége, hogy megszereztem azokat a papírokat, amelyekre hivatkozott. A KRIMINÁLIS c. saját kiadású hetilapban megjelentettem eredetiben, s azt írtam mellé, hogy mindenki eldöntheti hazudott-e Orbán, vagy nem? A papírok semmit nem bizonyítottak abból, amit ő állított. Másnap egyidőben jelentek meg a titkosszolgálattól a lakásomon, a tv-s és a lapszerkesztőségben. Államtitoksértésre hivatkozva engem bevittek. Másnap reggel a rádióban Orbán, Kövér meg a lapokban harsogták, hogy súlyos törvénysértést követtem el, amely ellen a törvény teljes szigorával fognak fellépni. Elkobozták a fegyvereimet, elvették az útlevelemet, s azonnali hatállyal kirúgtak az MTV-ből. Egy évig ment a cirkusz. Első körben a Fővárosi Főügyész állapította meg, hogy semmilyen törvénysértést nem követtem el. Ezután Kövér László, akkor a titkosszolgálatokat felügyelő miniszter fellebbezett. Újabb hónapok elteltével a Legfőbb Ügyész ugyanarra a megállapításra jutott. Bűncselekmény hiányában szüntették meg az eljárást. Kártérítést soha nem kaptam. Orbán ellen viszont pert indítottam, amit megnyertem. Nyilvánosan kellett bocsánatot kérnie és kártérítést fizetni.
Természetesen a bosszú erősen foglalkoztatta az urakat. Éjjeli kamubetörés következett. Az egyik elkövetőt elfogtuk a kiérkező járőr egy telefonhívást kapott, ezután elengedték. Harminc nap elteltével megjött a megszüntető határozat: ismeretlen tettes.
Korábban telepítettem negyven hektár erdőt. A törvény értelmében ezt a helyi vadásztársaságnak kellene megvédeni. Nem tették. Azt mondták, hogy nincsen az általam bekerített csemetésben vad. Hívtam két tanut, s kilőttem – így hívják: “VADKÁRELHÁRÍTÁS” – egy őzet, meg egy nyulat, s átadtam a társaságnak, amelynek magam is tagja voltam, hogy “itt van, ami nincs”.
Ebből csinált a fidesz egy orbitális kampányt és egy eljárásjogi hibákkal, törvénytelenségekkel teli pert, amely csak azért volt fontos, hogy lejárathassanak.
Bárki utánanézhet, egyetlen hibát követtem el. Ilyen esetben – mert számtalan ilyen fordul elő – előre be kell jelenteni a VADKÁRELHÁRÍTÁST.
Ez az én hatalmas bűnöm, úgyhogy lehet ezen lovagolni, csak semmi értelme. Valószínű, ha milliárdokat lopok, lenyúlom az ország elől az uniós támogatásokat, de mindezt fideszes színekben teszem, akkor sem a trollok, sem a fidesz sajtó nem szólna egy szót sem.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy miután bukott a fidesz 2002-ben, akkor újra elkezdtem tévézni. (A TV ÜGYVÉDJE, nem politikai, de sikerműsor volt!) Tartott mindez 2010-ig, amikor Orbán egyik első húzása ismét a kirúgásom volt. De ezt már – nem kell bizonygatnom – ez az ember nem felejt.
Csakhogy én sem! Lehet írogatni, hogy “sértett komcsi” vagyok. Először: soha nem voltam tagja egyetlen pártnak sem. Másodszor: amikor a KRIMINÁLIS főszerkesztője voltam ki kellett kérni az igazolást, hogy nem álltam semmilyen kapcsolatban a szolgálatokkal. Megkaptam.
Harmadszor: miért kellene Orbánnak megbocsátanom azt, amit a családommal, a kollegáimmal és velem tett? Ő mindezért bocsánatot kért már? Majd ha megteszi, hogy mindazért amit velünk a családommal, a kollegáimmal, az országgal tett, akkor majd – talán – én is erőt veszek magamon. De addig…”

Szerző. Juszt László újságíró és publicista