Juszt László: “Te szerencsétlen kis…!”

“Szijjártó: A leggyorsabb lesz a magyar vasúttal elérni Belgrádból a kontinens belsejét”

Te szerencsétlen kis …! Mostmár csak azt áruld el, hogy nekünk az miért lesz jó? Miért nekünk fog az belekerülni, a kamatokkal együtt /mai ár/ 900 milliárdba?

Ha szereted a még meg sem született gyerekeidet, unokáidat, akkor mindent megteszel azért, hogy ne ebben a maradék országban éljék le az életüket. Trianon semmi ahhoz képest, amit ez a kormány elkövet ellene. Azt, hogy eddig mennyit loptak el, az unalomig ismételgetjük, tudjuk, de ami most történik az évtizedekre előre ránt minket a SEMMIBE.

A Berlin-München ICE vonal 623 km hosszú, 11,8 milliárd euróba került, ami átszámítva kilométerenként nagyjából 5.9 milliárd forintra jön ki. Igen ám, de ezen a vonalon több mint 20 alagutat, 300 vasúti és 170 közúti hidat, valamint 300 km/h-s sebességre alkalmas pályát építenek. A Budapest-Belgrád vonal szinte teljesen sík terepen fut, a vonatok majdani sebessége maximum 160 km/h lehet és így lesz 4,5 milliárd minden kilométere.

A teherszállításra tervezett magyar vonal, sokkal kevesebb pénzből is megépíthető. Lengyelországban, a Tátrában 705 millió forintos kilométerenkénti áron készült el egy 44 kilométeres szakasz. Csehországban 266 millió forint volt kilométere. A csehek és a lengyelek egyetlen vasútberuházásánál sem érték el az 1 milliárdos határt, Magyarországon viszont még a Kelenföld-Pusztaszabolcs közötti szakaszért is 3 milliárd fölött fizettek. Na kinek? Természetesen a strómannak.

Ismerjétek már el/be, – úgyis túl vagyunk rajta – ezt az országot egy ember ellopta, hazavitte. Mindenki más csak szolga lehet a jövőben. Kevésbé, vagy jobban megfizetve.

szerző. Juszt László

Kapcsolódó cikkek

Hiller István: Az Alkotmánybírósághoz fordulok az MTA ügyében!

O.L.K.T.

Z. Kárpát Dániel: Három pillérből álló otthonteremtési program bevezetését sürgetjük minél hamarabb! (Videó)

O.L.K.T.

Ingyen lekérdezhetőek lesznek a gépjárművek adatai

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!