Juszt László: Szili Katalin szégyenletes múltja!

Szili Katalin egy rendezvényen kijelentette: “ha a múltban eligazodunk, helyes iránytűnk lesz a jövő felé is”.

Tegezni foglak, régi ismeretségünk alapján, hiszen a 94-es kampányban háromszor hívtál el – ingyen – baranyai rendezvényeidre. (Jut eszembe, még az üzemanyagköltséget sem adtad meg.)

Szóval segíts eligazodni a múltadban, amely iránytűd lett a jövőben. 1983-tól voltál MSZMP tag. 1989-ben MSZP alapító. A Horn kormányban politikai államtitkár. 2000-től az MSZP alelnöke. 2010-ben egy mára elfeledett pártot alapítottál Szociális unió néven. Buktad.

2014-ben megint egy új párt KTI néven, amely ugyanúgy mint a korábbi a választások után 0,22 %-val ment a süllyesztőbe. (Jut eszembe ezek vajon elszámoltak?) 2015-től miniszterelnöki megbízottként húzol egykori ellenségedtől komoly jövedelmet.

Szóval, kérlek segíts eligazodni a múltadban, mert azt a jelent és jövőt, amit a fentiek alapján látok piszok szégyenteljesnek gondolom! Te nem?

Szerző: Juszt László

Kapcsolódó cikkek

Angliai roma család helyzetjelentése az otthon maradottaknak …VIDEÓ

O.L.K.T.

A korrupcióellenes ügyészség tartott házkutatást Orbán haverjánál!

O.L.K.T.

Bogdán László: “Farkas Flórián a cigányság megítélésében a legkártékonyabb személy!”

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!