Juszt László: Peczina olyan iratokkal, információkkal rendelkezik, amelyeknek a nyilvánosságra kerülése netán kellemetlen lehet Orbánnak?!

0

Nyílván emlékeznek rá önök, hogy pár hete Orbán Viktor miniszterelnök Bécsben egy köztörvényes bűnözővel Pecinával találkozott sumákban. Juszt László újságíró egy rendkívűl jól összeszedett kérdést és bejegyzést tett közzé Facebook oldalán. A kérdés és a bejegyzés a következő. Ídézem:

“Ha én most gyakorló újságíró lehetnék, akkor mindenképpen feltenném az osztrák illetékeseknek a következő kérdéseket:

  • Észrevették, hogy a magyar miniszterelnök egy elítélt bűnözővel beszélgetett az osztrák miniszterelnökkel való találkozó előtt?
  • Hogyan értékelnek egy ilyen találkozót?
  • Milyen dolga lehet/lehetett egy gazdasági ügyekben – hűtlen kezelésért és sikkasztásért 22 hónap, felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt – osztrákkal az “üzleti ügyekkel nem foglalkozom” miniszterelnöknek?
  • Mi volt annyira fontos, amit csak személyesen lehetett megbeszélni? Netán – a stromansággal is nagyban foglalkozó – Pecina olyan iratokkal, információkkal rendelkezik, amelyeknek a nyilvánosságra kerülése netán kellemetlen lehet Orbánnak?
  • S ezért vállalta a találkozót egy olyan kompromittált emberrel, akit nyilván megfigyelnek?”

– áll a bejegyzésben.

 

(OLKT/Juszt László)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!