Juszt László: Lajos, Te arany szájú

0

Nem is tudom mit tehetnénk nélküled. Ha Te nem szólnál hozzánk, nem ajándékoznál meg időről-időre szellemed apró, de annál inkább villódzó sziporkáival szegényebb lenne az életünk. Te egyetlen mondattal többet mondasz, mint a Jókai összes. Biztos vagyok benne, hogy mi nem is érdemlünk meg Téged, mert igazán nem vagyunk képesek megérteni mindazt, amivel az igaz utat mutatod meg nekünk.

Te, Lajos! Hát téged valóban anya szült? Te nem az Istenek ajándéka vagy? Ne mond, hogy nem így van, mert úgysem hiszem el! Ne okozz csalódást! Te szellemi ÓRIÁS! Aki pusztán a szellemed erejével képes vagy megváltoztatni a világot, aki egy mondattal elintézi, hogy Bécs felé folyjon a Duna.

Íme, ki tudna egy mondatban ilyen sokat mondani.

“Az ellenzék azért kéri a szavazatokat, mert el akarják törölni Orbán Viktor rendszerét.”

Most, hogy ezt mondtad egy világ dőlt össze bennem. Hát hol a bús …világban gyüjti a szavazatokat az ellenzék azért, hogy a kormánypárt pozicióját erősítse?

De félre a tréfát! Te szerencsétlen! Elárultad a főnököt. Persze, persze tudtuk, de Te most ki is mondtad:

Magyarország nem demokrácia, hanem “Orbán Viktor rendszere”.

Köszönjük Lajos! Gyere holnap is.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!