Juszt László: Ez a G. Fodor egy érdemes torzszülött élősködő!

Soha nem akartam semmilyen formában leírni ezt a nevet, mert valamilyen oknál fogva feltűnése óta szóra sem érdemes élősködőnek tartottam. Most mégis! Egy hangfelvételen hallható, hogy G. Fodor Gábor ezeket mondta:

„Talán egyébként ez egy jó gondolat, megértem, hogy jó lenne csinálni egy Viktorjugendet. [Nevetés] Tehát mint a Best of Viktor meg [nem kivehető] tényleg gondolkozom azon, csak nyilván… nem fogom megcsinálni, csak gondolkozok rajta…”

A Hitlerjugend a német nemzetiszocialista párt ifjúsági szervezete volt, a nemzetiszocialista párt második legrégebbi paramilitáris szervezeteként indult müncheni központtal, Jungsturm Adolf Hitler néven.

Ez is érekelheti:  G. Fodor Gábor szerint “Jó lenne csinálni egy Viktorjugendet”

Namár most én kikérném Orbán helyében, hogy az egyik legfőbb ideológusom Hitlerhez hasonlítson. De ez legyen az ő problémája.

Ami sokkal gyomorforgatóbb, hogy nagy szerepe volt a Hitlerjugendnek/Viktorjugendnek a fiatal német korosztályok egészének a második világháborúban való feláldozásában. Ezt a sorsot szánja ez a torzszülött elme a magyar fiataloknak?

 

forrás. Juszt László

Kapcsolódó cikkek

NÉMET, OSZTRÁK VAGY ANGOL MIÉRT NEM JÖN MAGYARORSZÁGRA MOSOGATNI?

O.L.K.T.

Pista idegállapotban volt

O.L.K.T.

lyen az, amikor Orbán Viktor terve révbe ér, és befut Mészáros Lőrinc hajója. Tetszik a látvány mindenkinek?

O.L.K.T.