Juszt László egy igen csípőset szólt oda Orbán Viktor kedvenc történészének

A szemünkbe hazudják a történelmünket Fideszes kancsal agyamentek, és mi csak nézünk, mint sült hal a tálon.

Juszt László pár nappal ezelőtt a Facebookon felidézte Schmidt Mária Horthyról szóló nyilatkozatát: “Visszaadta a nemzet önbecsülését, … segített megmenteni az országot, megtartani a nemzetet.”

Majd Juszt megjegyzi, hogy mondja ezt miközben a férje családja csak szerencsével úszhatta meg Horthyt. Tényleg nem tudom megérteni ezt a hibbant nőt- szúrt oda egy keményet Schmidt Máriának

Azonban a történetnek még nincs vége, Juszt pár nap múlva újra előveszi a témát, mint írja kapott egy levelet, amely arról tájékoztatta, hogy Schmidt Mária édesanyja is a szerencsének köszönhette, hogy túlélte a fasizmust. Egészen pontosan zsidó édesanyját hozzáadták egy horthysta katonatiszthez.

Ezután Juszt a következőket  írja:

“Emlékeztetnék! Horthy miniszterelnökét, Imrédy Bélát is lemondatta amikor kiderült, hogy egyik dédszülője zsidó származású volt.

Így persze kezdem érteni. Lehet, nem is hibbant, csak gusztustalanul gátlástalan. Amikor az volt a hasznos, akkor az anyai ágon kereste a vagyont. Most amikor Horthy kezd politikailag divatos lenni, a papa múltjával operál. Itt az ideje hányni egy nagyot.”

Téged kedves olvasó, csak arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, Juszt igencsak kiosztotta a Horthyhoz dörgölődző Fidesz-történésznőt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

Forrás: Hirhugó

Kapcsolódó cikkek

Németh Szilárd: Ha jönnek a migránsok, akkor több ezer katonát tudunk küldeni a déli határra!

Rubóczki Tamás

Botrány: Szijjártó bekérette a svéd nagykövetet

O.L.K.T.

„Fizikai fenyegetés, erőszak”…Tessék?!!!

O.L.K.T.